Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas.

OVAN (21.3.- 20.4.)
Imate mogućnost nalaženja rešenja ako dobro razmislite o svemu što vas u priličnoj meri opterećuje.Nemojte dopustiti da vas iznervira neko jer će verovatno pokušati da igra na kartu vaše bolećivosti. Ako osećate da ste zaista nekom potrebni, učinite mu uslugu ili ćete možda morati da nešto obećate. Ako se radi o bliskom rođaku ili saradniku, proverite da li je on u nekoj vrsti finansijske ili psihološke krize.

BIK (21.4.- 21.5) Očekujete da vam se javi neko ko se postavlja autoritativni i ko želi da vam da na znanje da na naki način od njega zavisite. Dobra komunikcija sa je veoma bitna za nastavak saradnje. Dobijate poziv od nekadašnjeg saradnika u vezi sa novim poslom.Dan može biti interesantan ako treba da se sretnete sa prijateljima koje dugo niste imali prilike da sretnete.Moguć je razgovor sa nekim ko vam je oduvek bio veoma simpatičan.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)
Osećate se dobro u društvu osoba koje mogu da vam daju konkretn savete u vezi sa finansjiama ili u vezi sa poslom u inostranstvu. Želite da proširite tim saradnika. Trudite se da niko ne primeti da vam mnogo toga ne ide na ruku i da vas mnogo toga opterećuje, moguće neki nezavršeni poslovi. Osećate se sposobnim za neke nove poslove koji bi vam se vrlo brzo isplatili.

RAK (22.6. – 22.7.)
Situacija na poslu nije sjajna ali bi nešto moglo da se promeni u vašu korist samo je potrebno da je sagledate iz pravog ugla.. S jedne strane osećate odgovornost prema onima kojima nešto dugujete a s druge strane ne odstupate od svog stava kada je u pitanju vaša obaveza koju verovatno niste ispunili.Imate sjajne šanse ako ste mladi i planirae odlazak u inostranstvo, rad u stranoj firmi ili ako ste u zrelim godinama i razmišljate o biznisu.

LAV (23.7.- 22.8.)
Nemojte dozvoliti da vas bilo ko isprovocira po pitanju nekih vaših grešaka iz prošlosti. Ako budete smatrali da nekom treba nešto da poverite, problem, dilemu ili neku tajnu, pazite da to ne bude osoba koja je sklona da prenosi dalje ono što joj se kaže. Možete naći dobar način kako da sredite poslove ali bi bilo dobro da se pozabavie u vezi sa finansijama. Moguća je poseta simpatičnog rođaka.

DEVICA (23.8. – 22.9.)
Dobro se slažete sa Rakom i Ribama koj vas savetuju za vaše dobro.Nemojte da vršite neku vrstu pritiska na Bika ili Vagu da bi pristali na ono do čega je vama stalo. Dobijate pohvale za ono što ste učinili i mnogi vam se dive pošto ste uspeli u nečemu što drugima nikako ne polazi za rukom. Nemojte se previše opterećivati razmišljanjima o nečemu što nema uticaja na vaše buduće odluke, budite spremni da rizikujete.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Situacija na poslu nije sjajna a vi nikako da se izvučete iz problema koji vas pritiskaju jer ne sagledavate situaciju realno. S jedne strane osećate odgovornost prema onima kojima nešto dugujete a s druge strane ne odstupate od svog stava kada je u pitanju vaša obaveza koju verovatno niste ispunili.Trudite se da nađete nekog ko će da vam pomogne u nekim svakodnevnim delatnostima.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)
Naglašeno astrološko polje kreativnosti je veoma naglašenoj i vaša potreba da se bavite nekom umetnošću u priličnoj meri se odražava na sve aspekte vašeg života od finansijskog do društvenog.Ne prijaju vam komentari koje slušate od jednog Lava ili nekog Bika jer vam se čini da neko želi da umanji vaš doprinos ili značaj za ono što ste uradili. Mogući finansijski problemi.

STRELAC (23.11.- 21.12.)
Trudite se da budete od pomoći nekom ko uspeva da se nekako izbori za svoje mesto pod suncem i ko veoma naporno radi na projektu na kome biste i vi mogli uzeti učešća. Sa Rakom ili Ribama ne uspevate da se dogovorite oko bitnih detalja.Ne bi trebalo da se previše opterećujte tuđim brigama ma o čemu da se radi. Moguća je saradnja sa Jarcem.

JARAC (22.12.- 20.1.)

Verujete da možete da završite posao koji ste započeli a Sunce i Jupiter u opoziciji sa Neptunom za vas znači mogućnost za veliku angažovanost u okviru velike medijske kuće ali i opterećenost brojnim obavezama. Pazite sa ne povredite skočni zglom ili koleno.Dobro se osećate u društvu inventivnih osoba koje podsiču vaše ambiciju.Ako imate smisla za pisanje, trebalo bi da se više posvetite tome.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)
Kreativne zamisli zahtevaju poveći novac i veze sa uticajnim osobama.Ako iImate i jedno i drugo a pokušavate da prođete što jeftinije nemojte da propustite šansu za dobar posao. Mnogi su se nadali saradnji sa vama a vi ste ih izneverili ili odlažete odgovor.Ako se bavite umetnošću ili naukom, možete biti veoma inspirativni i možete naći način da uvećate prihode. Moguć je poziv od Vage ili Lava.

RIBE (20.2.- 20.3.) Raduje vas susret sa prijateljima koji bi mogli da vam budu od velike koristi i u vezi sa novim poslom. Dobrodošao vam je savet nekog ko se bolje razume u vaše probleme, moguće da se radi o osobi starijoj od vas. Ako želite da promenite radno mesto, razmislite dobro da li je to mudro u ovom momentu.Dan je povoljan za svaku vrstu zabave. Pokušajte da se organizujete kada je u pitanju posao sa strancima.