Pošto je policija došla do prepiske u kojoj funkcioner sa uhapšenom madam Željkom Rolović ugovara elitne prostitutke, on poručuje da će odati svoje “saučesnike” ako bude pao.

Funkcioner SPS i jedan od najbližih saradnika Ivice Dačića , koji je sa madam Željkom Rolović ugovarao elitne prostitutke za sebe i svoje drugove, povjerio se prijateljima da će ukoliko padne za sobom povesti sve!

Pandorina kutija je otvorena kada je nedavno crnogorska policija uhapsila starletu Željku Rolović pod optužbom da je organizovala VIP prostituciju na primorju.

Kako prenosi “Kurir” mnogi funkcioneri Socijalističke partije Srbije su u panici jer je crnogorska policija došla u posjed telefona Željke Rolović i SMS prepiske sa jednim visokopozicioniranim članom SPS.

“Niko u ovom trenutku nije potpuno siguran šta ko o kome zna, a mnogi su koristili usluge Rolovićkinih elitnih prostitutki. Međutim, jedan među njima čija je prepiska dospjela u ruke crnogorske policije  toliko se uspaničio da se već povjerio prijateljima da će povući sve kojima je namještao Željkine djevojke jer ne želi da bude žrtveno jagnje. Doslovce je rekao ‘Svima sam namještao k***e, sigurno neću pasti sam'”, rekao je anonimni izvor i dodao da je spisak socijalista čija imena bi mogla da osvanu u ovoj aferi podugačak.

Alo.rs, Kurir