To je dilema koja nas je oduvek mučila – da li muškarce više privlače velike grudi ili obla guza? Iako se oko toga šta je lepše za oko razlikuju stavovi, Beograđani su gotovo jednoglasno rekli – što se seksa tiče, bitnije je da…

… Da ima veliku guzu.

Da li zbog toga što smo poslednjih nekoliko godina svi opsednuti velikim guzama, zahvaljujući revoluciji koju je pokrenula Kim Kardašijan,

ili jednostavno zato što je obla zadnjica odlika ženstvenosti, tek muškarci bi između prsate i guzate devojke – mahom odabrali onu sa većom pozadinom. Bar što se seksa tiče.

Pričali smo sa momcima – evo šta kažu. Bolji je doživljaj

“Ja inače ne volim krupne devojke, pa ni ta Kardašijanka mi nije ovako privlačna, ali što se seksa tiče velika guza je nekako baš… Pa, seksi! Takve žene po pravilu bolje mešaju, pa je doživljaj bolji, imaš za šta da uhvatiš i jednostavno je erotičnije. Velike grudi generalno ne volim, a ni u seksu ne predstavljaju veliki plus” kaže P. V. (25). Guza je uvek seksi

“Veća zadnjica mi je oduvek bila seksi, ako je dobro održavana, bez celulita i tih čuda. Taj oblik tela koji ima Kim Kardašijan mi je privlačan, mislim da je to baš ženstveno. Baš mislim da nema muškarca koji bi tome mogao da odoli, ma šta pričali – smatra Viktor.

Najbolje “otpozadi”

“Kao ekspert za velike guze, mogu da vam kažem da je najbolje otpozadi. Ne bih da ulazim u detalje, ali takva zadjnica je pravo neistraženo blago! – smeje se Bojan.

On ipak naglašava da treba praviti razliku između velike guze i gojazne devojke.

“Velika zadnjica je kada devojka nije debela, ali ima veliku pozadinu i uzak struk. U svakom slučaju, pre biram guzu nego grudi, jer grudi ne igraju veliku ulogu u seksu – dodaje on. Grudi – da ti ruke budu zauzete.

“Mislim da je to više stvar ukusa, ja recimo uopšte ne volim kad devojka ima veću guzu, dok su mi grudi što veće, to bolje! Ne samo što se izgleda tiče, nego i u seksi”, kaže Vladimir.

Kada smo mu objasnili da drugi muškarci smatraju da guza igra mnogo veću ulogu u seksu od grudi, slatko se nasmejao.

“E momci, momci, niste vi to onda dobro koristitili! Ima tu mnogo načina, a igranje rukama nije jedini – smeje se on. Ma, i grudi, i guza – i sve!

“Imao sam i mršave i krupnije devojke, i jedno da vam kažem – kad ona zna šta treba da radi u krevetu, obim uopšte nije bitan”, kratak je Ivan.

Super žena