Oduševljeni preksinoćnom pobjedom komšije Ilije Grahovca u rijaliti-šouu “Hotel Maldivi”, gdje je pomeo konkurenciju i zaradio čak 15.000 evra, stanovnici mjesta Čifluk spremaju proslavu u kojoj će na ražnju okrenuti jedno jagnje na Zmajev račun.

– Ljudi su oduševljeni, jer su sve pratili i glasali. I kako da nam ne bude drago što je uzeo pare, jer je svaki evro dobrodošao u Šipovo, a iskreno se nadamo da će ih još donijeti – kaže za Press Đuro Matić, vlasnik jedine prodavnice u Čifluku gdje Grahovci idu u nabavku.

On dodaje da je preksinoć do dugo u noć gledao TV Hepi da vidi hoće li Zmaj trijumfovati.

– To se nije moglo propustiti. Inače, bili smo spremni da ga i ovih dana svečano dočekamo, međutim, kako je najavljeno, Zmaj će se preseliti u nove “Parove”, pa ga nećemo vidjeti do Nove godine. Kako god, bićemo spremni kada dođe – najavljuje Đuro.

Ja sam kralj rijalitija!

Zmaj je poslije trijumfa u “Maldivima” podsjetio da je neprikosnoveni kralj rijalitija, a tom prilikom se skinuo u bokserice i likovao pred fotoreporterima i novinarima. Takođe, prije trijumfa bio je ponovo preglasan i svađao se sa ukućanima zbog čega je završio u tzv. izolaciji. Inače, iza Grahovca je bio Vuk Đurišić koji je osvojio 5.000 evra, dok je treće mjesto uzela Ejmi Aminata, djevojka porijeklom iz Afrike, koja je inkasirala 3.000 evra. Rijaliti “Maldivi” je trajao dva mjeseca i imao ukupno 56 učesnika od kojih se desetoro borilo za glavnu nagradu.

Za to vrijeme i ostali Čiflučani poručuju da će dočekati Zmaja kako to samo oni znaju, skromno i domaćinski.

– Kako i ne bismo kada je konačno pobijedio nakon što je u prvim “Parovima” bio treći iza Nenada Marinkovića Gastoza i Jelene Golubović. Zasluženo je osvojio prvo mjesto jer je digao gledanost svih rijalitija u kojima je do sada bio – ocjenjuju naši sagovornici.

Podsjećamo, Grahovac je nedavno kratko boravio u rodnom kraju, a njegovu pobjedu su najavile i nezvanične informacije da su ga produkcija i urednik beogradske TV Hepi ekspresno vratili u “Maldive” jer je navodno “opala gledanost” tog šoua.

Ipak, stigao je da oko tridesetoro djece iz Čifluka daruje sa po 50 KM, popravio je i svoj automobil “audi 6”, zatim poplaćao sve dugove i iako ne pije, obišao sve kafane i častio sve jarane…

– Majka Boja mu se jako obradovala, a nabavio je 300-400 bala sijena za stoku za zimski period, obišao farmu i platio čobane koji mu čuvaju i napasaju goveda – prenijeli su ranije Šipovljani u nadi da će do svog narednog povratka dovesti snajku iz Beograda.

Tom prilikom čulo se i da po šipovljanskim kuloarima kruži priča gdje navodno pojedini Grahovčevi poznanici predlažu Zmaju da iskoristi trenutnu popularnost i kandiduje se za odbornika u svom gradu, ili da podrži određenu stranku na predstojećim lokalnim izborima. Međutim, niko o tome nije htio javno da govori…

Press/Bojan REČEVIĆ