Fudbaleri Rudar Prijedora danas (16.30 časova) na Gradskom stadionu u Prijedoru dočekuju lidera na tabeli Premijer lige BiH Zrinjski iz Mostara. Trener „rudara“ Boris Gavran pred ovu utakmicu kaže:

-Dolazi nam lider u goste koji u prvih šest kola nije ni izgubio niti je primio gol, nadamo se da će sedmo kolo kod nas konačno njihov golman vaditi loptu iz mreže. Da budemo objektivni, Zrinjski je favorit u ovoj utakmici, a nama bi i bod bio dobar jer se radi o najboljoj ekipi u ovom trenutku u Premijer ligi BiH – rekao je strateg Prijedorčana.

I u ovoj utakmici stručni štab domaćih ima određenih kadrovskih problema.

-Pa i dalje ne možemo da računamo na povrijeđene Sinišu Radoju i kapitena Nebojšu Šodića, a kada dvojica igrača na ovako oskudan igrački kadar izostanu sigurno je da je to za nas hendikep. Ipak, pokušaćemo da nedostatak njih dvojice nadomjestio požrtvovanom i borbenom igrom i vjerujem da možemo da pariramo Mostarcima koji su, ponavljam, favoriti – dodao je Gavran.

Poslije utakmica protiv Olimpika i Travnika u kojima su bili domaćini fudbaleri Rudar Prijedora su se vratili u svoju kuću, Gradski stadion.

-Drago nam je zbog toga i očekujem da na prijedorska publika pozdravi sa tribina i podrži u nastojanju da ostavrimo što bolji rezultat protiv Zrinjskog. Mi ćemo se boriti, pa šta bude – rekao je na kraju Gavran.

prijedor24h