Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Potrebno je da se snađete u poslu koji zahteva preciznost i dobru sposobnost snalaženja u nekim situacijma u kojima je potrebno da pokažete spremnost da se prilagodite na neke nove okolnosti u poslu. Verujete da možete da započnete samostalan posao zajedno sa jednim Lavom ili nekom Devicom.Trudite se da budete u toku događaja i da se budete spremni da prihvatite nove obaveze.

Bik

Dobro se pazite starijih, iskusnijih saradnika koji će pokušavati da vas nagovore da radite za njih. Kao posrednik možete se pojaviti neka tamnokosa žena. Rad sa ženama, ma kog pola da ste, mnogo će vam više ići od ruke, naročito ako se radi o Škorpiji, Raku, Jarcu ili Ribama.Dobijate ponudu od jedne Device u vezi sa ulaskom o novom poslu.

Blizanci

Verovatno ćete doći u iskušenje da uložite novac u neku nekretninu, privatan biznis ili stan. Ne dobijate lako priliku da se uključite u tim saradnika koji se bave biznisom. Ako ste mladi, roditelji će vas podržati po tom pitanju.Takođe postoji mogućnost da pređete u neku veliku firmu koja traži nove kadrove. Imaćete naporan dan.

Rak

Ne bi trebalo da se uključite u posao za koji nemate dovoljno iskustva jer biste mogli imati problema u radu sa saradnicima. Verujete da možete da zaradite u okviru posla koji bi mogao da vam donese dodatne prihode.Odnos sa Jarcem ili Škorpijom može da bude uspešan. Ne bi trebalo da se nervirate zbog komentara jednog Lava.

Lav

Naglašeno astrološko polje posla i novca sa tranzitnim Mesecom i Jupiterom bi mogli da vam donesu dobre kontakte sa strancima. Ipak, niste spremni da uđete u veći biznis. Nemojte dopustiti da vas demorališe mišljenje kolega koji nisu uspeli u poslu koji nameravate da započnete.Ne nervirajte se ako vam se javi jedan Ovan sa nepovoljnom vešću.

Devica

Mesec prelazi preko vašeg znaka gde se nalaze i Jupiter i Sunce zbog čega ćete verovatno biti u prilici da se sretnete sa poslovnim ljudima iz inostranstva koji ćete vi inicirati. Merkur, planeta biznisa u astrološkoj kući posla i novca donosi mogućnost novog posla. Ipak pazite se, uskoro kreće retrogradnim hodom, pitanje šta će biti od tog posla.

Vaga

Naglašen znak Device sa tranzitnim Mesecom u najtamnijoj fazi i donosi velike tenzije na poslovnom planu. Situacija na poslu će biti vrlo izazovna što će samo podsticati vašu ambiciju, što vas drugi budu više ograničavali, to ćete biti ambiciozniji.Slušajte svoju intuiciju.

Škorpija

Nemojte olako ulaziti u neke nove aranžmane ili davati obećanja u vezi sa poslom koji vas u stvari mnogo i ne interesuje. Mars u Lavu i Pluton u Jarcu vas čine buntovnim ali i opreznim u radu sa Rakovima i Škorpijama kao i sa ponekom Ribom. Intuicija vam je najjače oružje protiv sopostvenih grešaka.

Strelac

Ovo bi mogao biti veoma naporan dan za mnoge predstavnike vašeg znaka, naročito ako imate mnogo obaveza, želite da započnete nove poslove a u konfliktu ste sa onima od kojih zavisite. Loša kominikacija sa Škorpijom, Jarcem ili Devicom može dovesti do rasprave po mnogi pitanjima.Mesec u najamnijoj fazi u Devici ne odgovara vam ako nameravate da tražite unapređenje.

Jarac

Finansijska situacija bi mogla da se značajno popravi u svakom pogledu, koliko zahvaljujući vašim ličnim naporima, toliko i zahvaljujući podršci pretpostavljenog ili starijeg člana porodice. Kreativnost će doći do punog izražaja ako pristanete na predlog jednog Raka ili Vage kojima se dopadaju vaše ideje.

Vodolija

Moguće je da će vam kolege zameriti da ste previše kruti ili konvencionalni u svojim stavovima, ali vi ćete pokušati samo da budete maksimalno praktični. Naglašen znak Lava čini vas spremnim da napravite dogovor sa nekim koga dugo već poznajte, moguće sa nekadašnjim, prilično nezgodnim saradnikom.

Ribe

Skoro ceo dan je posvećen pregovorima u vezi sa nekim novim poslom koji bi mogao da bude izvor novih prihoda. Potrebno je da se maksimalno posvetite nekom poslu koji će vam omogućiti da obnovite saradnju sa jednim Ovnom ili Škorpiji. Moguća povoljna vest od Jarca.

24sata