Češće ćete čuti kako su muškarci neverni, a to je samo zato što o svojim švalerskim avanturama ne vode toliko računa, za razliku od žena

Kada su u pitanju muško-ženski odnosi nekada je važilo pravili da su muškarci ti koji više varaju svoje partnereke, međutim vremena su se promenila. Žene danas varaju jednako kao i jači pol, ali ipak kada se pomene preljuba, manjina pomisli na nevernu žene. Možda je to zbog toga što one kada to rade, rade bolje od muškaraca pa se ne sazna tako često. Iako zvuči neverovatno žene znaju da čuvaju tajne. Možda neće prećutati koleginicinu ispovest, ali kada je u pitanju ljubavni život, stvar je drugačija.Pored ovoga, one i odlično lažu. Zna se da žena “gubi na vrednosti” ako je spavala sa više muškaraca, te im tako laganje i prikrivanje dolazi prirodno. Takođe, kada je muškarac pita kako je bilo, reći će “Odlično, ti si najbolji do sada!”, čak i ako je bilo katastrofalno. Ovakav trening žene osposobljava da lažu i o seksu za koji niko ne sme da sazna.

Kada je reč o varanju, žene i te kako vode računa o detaljima. Muškarci sujednostavno nepažljiva bića, te se tako kući često vraća sa tragovima karmina, zaboravlja da ukloni dokaze iz spavaće sobe ili se dopisuje sa ljubavnicom čak i pred ženom. Žena koja vara će naći savršeno mesto na kojem nema šanse da je iko otkrije, pregledaće odeću kako ne bi ostali tragovi, istuširati se da ne bi mirisala na drugog muškarca. Ukratko, žene su pedantna bića i zato bolje varaju.

Kurir