Starleta Tamara Đurić je napravila veliku pometnju ulaskom u “Farmu”, pa u njenoj rodnoj Smederevskoj Palanci svi bruje o skandalima i porocima.

– Ona je odmalena pravila probleme, jedva je i osnovnu školu završila. Njeni roditelji već dugo drže parfimeriju i dobro zarađuju, ali je njoj sve to malo. Ona je oduvijek patila da bude iznad drugih, ali ne po obrazovanju, već po materijalnim vrijednostima. Rano je počela da pije, cijela Palanka zna da je i drogu uzimala i na razne načine dolazila do nje. Bila je baš laka djevojka, vucarala se sa lokalnim krimosima, sve dok nije počela da se zabavlja sa čovjekom čiji je nadimak Makarona. Njen otac je na sve načine pokušavao da je vrati u normalu, kažnjavao je, zatvarao u kuću, vezivao, ali nije bilo šanse. Ona je uvijek bježala, tražila načine da umakne, čak je i na majku nasrtala, pa su komšije jednom prilikom pozvale policiju – priča za Press izvor blizak porodici Đurić.

Ganjala Makaronu

Naš sagovornik, koji je želio da ostane anoniman, tvrdi da i Makaronu nije slučajno srela, već je to sve bio dio njenog plana i plana tih lokalnih kriminalaca.

– Ona je u saradnji sa lokalnim krimosima na sve načine pokušala da dođe do Makarone po njegovom povratku iz Rusije, odakle se vratio sa mnogo novca. Plan je bio da mu se ona približi, da ga osvoji, zavede i da ovi momci preko nje izvlače novac od njega. Sada, na koji način, i nisam baš toliko upoznat. Taj Makarona je odlijepio kada ju je vidio, zajedno su već tri godine, ostavio je i ženu zbog nje, a ona manipuliše njime, njegovom kćerkom i njihovim novcem, koji je većinski novac njegove žene koja je i dalje u Rusiji. Mada, koliko ovih dana čujem od Makaroninog bliskog saradnika, ni njemu ne cvjetaju ruže. Para je sve manje, prodaje dio po dio imovine, žive na lizing, prodao je i čamac koji je imao da bi dao učešće za bijeli “randžrover” koji i ona vozika – završava priču Pressov sagovornik iz Smederevske Palanke, a mi smo kontaktirali Tamarinog oca Predraga Đurića, koji nije krio razočarenje u svoju kćerku:

– Nisam bio za njen ulazak u “Farmu” i velika je sramota to što je radila sa tim dečkom Radetom. Ja sam sa Kosmeta, trudio sam se da vaspitam djecu kako treba, ali eto… Ja sam volio da se ona dokazuje radom, kao ja što sam radio sa mojom suprugom, ali ona je izabrala taj put. Razočaran sam njenim ponašanjem u “Farmi”, zvao sam i tog njenog dečka Makaronu i svašta sam mu rekao. Prekidam kontakt sa njom, a i tu “Farmu” više ne gledam. Ja sam kao roditelj veoma osramoćen i razočaran. Kad bih mogao da je izvučem odatle, ali ona više nije maloljetna, on vodi brigu o njoj, on ju je i podržao u tome da uđe i da se sramoti – vidno potresen priča Đurić, a o navodima komšija da su od njenog najranijeg djetinjstva imali problema sa njom, otac Predrag kaže:

Voli skupa kola

– Ja sam je šišao nakratko kada je imala pet-šest godina, želio sam da bude kao Virdžina, ona se mnogo ljutila zbog toga i nikada nam to nije zaboravila. Mene je ona u suštini najviše razočarala kada je krenula sa tim čovjekom Makaronom. Eto, pored njega, kaže, ima i “lambordžini” i “porše”, a i ja da sam mogao, ja bih joj to stvorio, ali, eto, nisam, ja sam ulagao skromno u nju, a on je počeo mnogo da ulaže. Što se tiče majke, one su u dobrim odnosima. Ona je veoma emotivno dijete, sve bi dala za majku. Tamara je samo u afektu neke teže riječi znala da kaže. Njena majka je predivna žena, nije nikada nasrtala na nju, ja sam je kažnjavao do dvanaeste-trinaeste godine. Kaišem, bogami! Mnogo mi smeta što se obnažuje svuda. Rekao sam joj, ako želiš da me ubiješ, ubićeš me svojim lošim ponašanjem. U našu kuću ulaze prijatelji, ugledni ljudi, nas je jako sramota da oni gledaju kako se moja kćerka ponaša. Moja supruga je preplakala cijelu noć nakon one scene sa Radetom, pijemo “bromazepame”, ne znamo više kakva nas je sramota snašla. Kada izađe, imaćemo ozbiljne razgovore. Ja sam prednje zube istupio govoreći joj šta je karakter i šta je vaspitanje. Međutim, moju kćerku, izgleda, nažalost, vaspitava društvo, kao i većinu današnjih djevojaka.

Velike ambicije i prevelike želje djevojke iz malog mjesta napravile su očigledno razdor u porodici Đurić, ali to koliko vidimo, Tamaru to baš i ne zanima. Ona djevojka juri karijeru. Pa, kome ne bi dosadilo da bude tamo neka sekretarica u ruskoj firmi?!

Press