Rukometaši Vogošće P.Hils pobjednički niz ka vrhu tabele počeli su na vrućem terenu u Prijedoru. Prvo poluvrijeme je bilo u znaku dominacije Prijedorčana,a gosti su prvi gol postigli tek u 8. minutu.

Sportska dvorana Mladost u Prijedoru. Gledalaca: 300. Suci: Zdenko Božić i Borislav Slipac iz Novog Travnika.  Delegat: Damir Sobo iz Banjaluke.

RK PRIJEDOR: Beširević (2.obrane), Bojić 3, D.Unčanin 8, A.Miljuš,  Ćosić, Šešić, Kaurin 5, Topić 14 obrana, Đurić 1,  Blagojević 3, Babić, Savić 1,Balaban, Radaković . Trener: Bojan Unčanin.

RK VOGOŠĆA P.HILSS: Šabanović  15 obrana, (1. Sedmerac), Haseljić, Korjenić, Purić, Ovčina 3, Bečić 3, Škorić 1, Međić 5, Dedajić 2,Kadrić 1, Jelačić, Geko 4, Džinović, Gruić 4, Đapo, Kadrić. Trener: Daniel Riđić.

Isključenja: RK Prijedor  6 minuta, Vogošća P.Hils  12 minuta. .

Sedmerci: RK Prijedor 4-3. Vogošća P.Hils 3-3 .

Igrač utakmice Adnan Šabanović.

Rukometaši Vogošće P.Hils pobjednički niz ka vrhu tabele počeli su na vrućem terenu u Prijedoru. Prvo poluvrijeme je bilo u znaku dominacije Prijedorčana,a gosti su prvi gol postigli tek u 8. minutu. Polčuvrijeme je okončano prednošču domaćih od 4 gola (12:8). U 43. minutu  gosti su izjednačili na 15:15, a prvo vođstvo imali u 18. minutu kada je na semaforu bilo 18:17 za Vogošću. Četiri minute prije kraja nazirao se poraz Prijedorčana u čijoj se igrui osjetio nedostatak  Daničića i Popovića. U pobjedničkom timu glavni posao je obavio golman Adnan Šabanović, a nerješive zagonetke bili su Tarik Međić, Alen Geko, Nikola Grujić te iskusni Alen Ovčina.

Kod domaćih mladi golman Gojko Topić imao je 14 obrana, Dejan Unčanin standardan učinak od 8 golova dok je Aleksandar Kaurin postigao 5 golova. Trener gostiju taktički je neutralizirao Anisa Bojića, te dao flastera na Aleksandra Kaurina i to je donijelo ovakav rezultat. Desna strana Prijedorčana u drugom djelu je loše funkcionisala a gosti su to znali da kazne.

Prijedor24h