Jedna od najljepših stvari pored ljubavi koja spaja par je seksualni odnos. Rijetko koja veza može da uspje ako između osoba pored poštovanja i ljubavi ne vlada i jaka seksualna energija i privlačnost.

Donosimo ti 10 upozorenja da imaš seks sa pogrešnom osobom i da je definitivno vrijeme da pronađeš osobu koja ti zaista odgovara.

Maštaš više o drugim osobama nego o njemu

Sasvim je normalna stvar da ponekad fantaziraš o zgodnom komšiji, kolegi sa posla…Možda takve fantazije nisu moralne, ali su sastavni dio i ne treba da te brinu osim ako provedeš više vremena maštajući o drugima nego o svom dragom.

Ne privlači dovoljno

Da li je potrebno još nešto reći? Tvoj partner treba da privlači u svakom mogućem pogledu: fizičkom, psihičkom, seksualnom!

Dobijaš ružne komenate na račun svog tijela

Ukoliko osoba sa kojom si intimna i bliska svojim ponašanjem čini da se osjećaš nesigurno po pitanju fizičkom izgleda, ne zaslužuje više ni mrvicu pažnje od tebe. Seks će biti neuporedivo bolji i strastveniji ukoliko se osjećaš samopouzdano i privlačno pored partnera.

Bojiš se da kažeš šta voliš, a šta ne…

Samo kad pomisliš kakav će komenatr dati ili kakvu će facu složiti ako mu uputiš neku primjedbu, odustaješ i nastavljaš da “uživaš”…

Jedva čekaš da si predigra i cijeli proces završi

Sasvim je normalna stvar da nisi uvijek raspoložena za akcije među čaršavima, ali ako često nisi raspoložena i umjesto da uživaš brojiš sekunde i minute, ne znamo šta više tražiš sa tim tipom.

Osjećaš se čudno i tužno nakon seksa

Osim što je sjajan način da otklonite napetost i zadovolji seksualni apetit, seks luči hormon sreće i zadovoljstva. Ukoliko se nakon seksa osjećate iskorišćeno i čudno i nezadovoljno nema potrebe da pominjemo šta treba da uradite.

On odbija da stavi kondom

Ne želi da stavi kondom iako je lijepo zamoljen? Obuci se i bježi koliko te noge nose!

Ne prija ti njegov dodir

Svaki put kad pokuša da dotakne vašu kožu , nesvjesno ustuknete kao da vas dira potpuni neznanac. Ovo je kao što smo rekli nesvjesna reakcija, ali možda i tijelo pokušava nešto da nagovjesti.

Partner te ne poštuje dovoljno

Bez obzira na to da li ste u vezi, kombinaciji ili ste “prijatelji sa povlasticama”, uzajamno poštovanje je OBAVEZNO!

Seks je uglavnom dosadan

Da li treba nešto da dodajemo na ovu rečenicu

Cosmopolitan.rs