Strelčevi neka paze u saobraćaju, a Rakovima će sve ići od ruke.

Ovan

Poslovi će vam oduzimati više vremena od predviđenog. Biće vam teško da telefonom dobijete one koje budete tražili. Moraćete da ispunjavate formulare, unosite podatke u računar ili da pretražujete Internet. Izvesna je sitna nezgoda u kući – pregoreli osigurač ili prosuto ulje.
Bik

Raspoloženje i energija biće na visini. Iako je sredina radne i školske nedelje, osećaćete se sveže i bićete spremni na izazove. Mogli biste doživeti rađanje nove ili preporod stare ljubavi. Jedan poznanik će postati vredan vašeg prijateljstva.
Blizanci

Izbegavajte sklapanje saradnje ili potpisivanje ugovora ukoliko se niste savetovali sa stručnjacima. Nepažnja bi mogla skupo da vas košta i obaveže na uslove koje ćete teško ispuniti. Napetost i promene raspoloženja činiće vas neprijatnim društvom. Klonite se alkohola i kafe.
Rak

Dan je povoljan za Rakove koji se bave medijima, turizmom, pravom i odnosima s javnošću. Nadahnutim i originalnim idejama ćete izmamiti pohvale nadređenih ili klijenata. Učenicima i studentima u vašem znaku takođe će sve ići od ruke. Bićete aktivni i zapaženi.
Lav

Želite da se sve odvija po planu. Nećete prihvatati nikakva odstupanja, čak ni ako su bolja od plana. Pazite da vas ne dožive kao gnjavatora. Ako ste u vezi ili braku prete vam nesuglasice oko praktičnih ili novčanih pitanja – šta je čija obaveza, ko je šta platio i slično.
Devica

Dan je prikladan za šarmiranje i traženje usluga. Ako nešto kupujete ili prodajete, proći ćete bolje od druge strane u poslu. Istaćićete se u kuvanju, dizajniranju ili ulepšavanju sebe ili drugih. Mogli biste upoznati srodnu dušu ili otkriti da vam je neko privrženiji nego što ste mislili.
Vaga

Dugo posle buđenja progoniće vas realističan san koji ste sanjali pred jutro. Veliki deo dana provešćete u društvu, ali ćete svejedno često biti odsutni i zamišljeni. Pazite da vam nešto važno ne promakne u radu ili učenju, jer to naknadno ne biste uspeli da nadoknadite.

Škorpija

Ako vam u poslu zapne, moćićete da računate na pomoć rodbine, komšija i prijatelja. Nećete morati puno da ih nagovarate, biće dovoljno da ih obavestite o svojim potrebama. Ako su vas mučile finansije, uspećete da pokrijete dobar deo dugova ili da nešto nabavite pod povoljnim uslovima.
Strelac

Nećete se najbolje slagati sa starijima i s nadređenima. Zato pokušajte da ne boravite puno u njihovom društvu, a ako to ne možete da izbegnete, nemojte ništa tražiti od njih i ne ulazite s njima u raspravu. Budite oprezni u saobraćaju i u rukovanju s opasnim alatima.

Jarac

Dan će vam biti ispunjen obavezama, a vi ćete se s njima uspešno nositi uprkos sitnim komplikacijama. Domoćićete se traženih podataka koji će vam pomoći da sagledate stari problem u novom svetlu i približite se rešenju. Žalićete što nemate dovoljno slobodnog vremena za zabavu.
Vodolija

Mnoge Vodolije će bez razloga biti sumnjičavi i ljubomorni. Proveravaće partnerov mobilni, pretraživaće mu odeću i pokušati da hakuju njegovu elektronsku poštu. Ni odsustvo dokaza koji bi potkrepio vaše sumnje neće vas pokolebati u uverenju da vam je dragi neveran.
Ribe

Pod nepovoljnim uticajem Sunca i Marsa bićete bezvoljni i umorni. Teško ćete se prisiliti na rad, kasnićete s rokovima i često grešiti. Ne bi bilo loše da zamolite kolege za pomoć. Ako ste učenik ili student, faliće vam koncentracija. Nemojte večerati prekasno i idite ranije u krevet.

24sata