Ona ni ne sluti šta se dešava u spoljnom svetu i kakave reakcije je izazvalo njeno ponašanje na Farmi.

Starleta Tamara Đurić je jedan od glavnih aktera skoro svih skandala na imanju u Lisoviću, a poslednji i do sada najveći bila je njena tuča sa Gogom Sekulić, nakon koje je pevačica diskvalifikovana.

Ovaj događaj je, po svemu sudeći, bio kap koja je prelila čašu nakon čega se oglasio i Tamarin otac, rekavši da je razočaran i osramoćen, i da prekida svaki kontakt sa ćerkom:

“Nisam bio za njen ulazak u “Farmu” i velika je sramota to što je radila sa tim dečkom Radetom. Ja sam sa Kosova, trudio sam se da vaspitam decu kako treba, ali eto… Ja sam voleo da se ona dokazuje radom, kao ja što sam radio sa svojom suprugom, ali ona je izabrala taj put. Razočaran sam njenim ponašanjem u “Farmi”, zvao sam i tog njenog dečka Makaronu i svašta sam mu rekao. Prekidam kontakt sa njom, a i tu “Farmu” više ne gledam. Ja sam kao roditelj veoma osramoćen i razočaran. Kad bih mogao da je izvučem odatle, ali ona više nije maloletna, on vodi brigu o njoj, on ju je i podržao u tome da uđe i da se sramoti”, rekao je njen otac Predrag i potvrdio da je Tamara i kao mlađa bila problematična zbog čega ju je i fizički kažnjavao.

Foto: facebook

Nadlanu