Škorpije neka se posvete sebi, a Strelčevi gaze ka cilju.

Ovan

Vi se lagano vraćate u poslovnu kolotečinu. Situacija nalaže da pažnju obratite i na zdravlje. Ukoliko osetite stomačne tegobe, znajte da su one rezultat neurednog života u poslednjih nekoliko dana, kao i nagomilane nervoze. Opustite se i nastojte da se ne nervirate baš za svaku sitnicu. Pokušajte da svoju energiju usmerite na druge stvari.

Bik

Danas svoju pažnju najviše usmeravate na decu. Bitno vam je sve što se dešava sa njima, pa nastojite da im se na neki način približite i nađete pri ruci. Prija vam vreme provedeno sa porodicom i uglavnom ste orijentisani na kuću. U ovom danu prioritet stavljate na vašu porodicu i dešavanja u njoj.

Blizanci

Iako i danas imate posla , situacija je nešto mirnija nego prethodnih dana. Uspevate da sve završite na vreme , kao i da nađete malo vremena za sebe. Danas ste pomalo nostalgični. Mislima se vraćate u prošlost i drage ljude sa kojima ste se ranije sretali ili koji su ranije bili deo vašeg života.

Rak

Iako imate mogućnost da otputujete , nastojte da je danas ne koristite, jer je lako moguće da se izgubite, ili da prosto izgubite nešto što vam je od velike važnosti. Ne iskušavajte sreću na ovaj način. Komunikacija je naglašena iako ste trenutno u fazi kad ne možete baš najjasnije da se izrazite. Lako je moguće da vas sagovornici uopšte ne shvate.

Lav

Iako su vam pregovaračke mogućnosti trenutno, najblaže rečeno, zamrznute, vi kujete planove usmerene ka poboljšanju kako poslovne tako i finansijske situacije. Vi ste osoba koja ima nos za posao i uvek nalazi način da zaradi dodatnu sumu. Tako je i ovaj put. Ipak, vaše kalkulacije bolje zadržite za sebe.

Devica

Vi ste u osetljivoj fazi danas. Nešto vas istinski kopka , ali ste odlučili da se ne poveravate nikome. Držite se one stare proverene: “ćutanje je zlato”. S obzirom na to da će vaše muke zaista brzo proći, možda je i bolje što se ne poveravate. Malo ste zahladneli u odnosima sa prijateljima, obratite pažnju na to da ih niste možda nečim uvredili.

Vaga

Za vas je danas najvažnije da se ne prepuštate očajanju. Niste preterano srećni i čini vam se da su vas svi ostavili, što je sasvim daleko od istine. Nastojte da se ne uzbuđujete preterano oko ovog naleta negativnih emocija koji vas je prosto preplavio. Svima nekad naiđe tzv. žuta minuta, a vi ste danas itekako podložni samosažaljevanju.

Škorpija

Razmišljate da se malo posvetite i sebi. Treba vam društvo i dobar provod, da biste se vratili u igru i napunili baterije. Očekujte javljanje prijatelja i mnoštvo predloga za izlazak. Pokušajte da svoje misli danas skrenete sa posla i da se zaista i u potpunosti posvetite sebi. Neophodno vam je da se malo odmorite da biste s uspehom mogli nastaviti posao.

Strelac

Poslovna strana je ono što vas trenutno okupira. Sasvim lagano dolazite na ideju kako da unapredite ono što radite, pa su danas na pomolu i nekakve izmene, koje bi vas trebale dovesti do željenog cilja. Nije isključeno da promenite kompletan pristup poslu koji obavljate s ciljem da ostvarite još bolje rezultate.

Jarac

Kod vas je danas naglašena duhovna komponenta. Ukoliko ste u mogućnosti izdvojite nešto vremena za čitanje neke od knjiga koje opisuju praktičnu primenu duhovnosti na svakodnevni život. Mogli biste naći mnoštvo ideja za sebe. Prijaće vam takođe i literatura iz oblasti psihologije ili filozofije.

Vodolija

Vi zaista niste u najboljoj fazi danas. Osećate potrebu za mirom, tišinom i imate jaku želju da se zavučete daleko od svega lošeg. Utučeni ste, raspoloženje vam je sasvim splasnulo i čini vam se da više ništa nije, niti može biti kao pre. Ipak, budite svesni da je i to stanje prolazno i da nakon velike tuge, obično sledi velika sreća.

Ribe

Vi biste danas da se odmorite u društvu partnera i da mu se posvetite ili bolje rečeno da mu dozvolite da se on posveti vama. Više ste raspoloženi da budete paženi i maženi , nego da vi nekog pazite i mazite. Ukoliko pored sebe imate pravu osobu, možete očekivati da vam se želja danas ispuni i da vas istinski tretira kao više biće.

24sata