Ukoliko ste u horoskopu jedan od ovih pohotnih jahača, vas je veoma lako odvući u krevet. Ne mora to nužno da znači da ste lakog morala. Jednostavno, volite seks i ponosite se time. Zvezde nam danas otkrivaju za koje horoskopske znake treba uložiti najmanje truda da bi se odvukli u krevet.

Ovan

Tvrdoglavi Ovnovi se neće dati tako lako… Njih ćete morati dugo da nagovarate pre nego što ih namolite da spavaju sa vama.

Bik

Svi znaju da su Bikovi skloni preterivanju! To se veoma često odnosi i na broj partnera u krevetu. Oni su temperamentni, možete lako da ih dovedete do ludila, a ukoliko im se svidite, odlazak u krevet je zagarantovan.

Blizanci

Iako vole da flertuju, nećete tako lako odvesti Blizanca u krevet. Morate pre toga da zadobijete njegovo poverenje, pa tek ukoliko se sve “zvezde sklope”, možda ćete ga i videti bez odeće.

Rak

Emotivnim Rakovima je potrebno mnogo ljubavi, pažnje, poklona i lepih reči da bi imali seks sa vama. Žao nam je, moraćete da se potrudite.

Lav

Lavovi vole da budu vođe i ukoliko imaju šansu da vas orgazmom odvedu do zvezda, lako ćete ih na to nagovoriti. Vole da flertuju, da budu u centru pažnje i možete lako da ih osvojite.

Devica

Device su brižne, veoma brižne. Teško da ćete prve večeri da je odvedete u krevet, ali i ako uspete u tome, neće biti na jedno veče.

Vaga

Neodlučne Vage ne mogu ni na seks da se odluče. Dok one razmisle šta će, da li će i kako će, već bi svanulo.

Škorpija

Seksualne Škorpije obožavaju maženje, ljubljenje i seks. Čak iako je nešto isplanirala, ukoliko se ukaže šansa za seksom, ona će sigurno sve otkazati. Vole seks više nego bilo šta.

Strelac

Strelčevi su izuzetno seksualni, ali treba im mnogo vremena da se odluče… Ako ih nagovorite, budite ubeđeni da vas čeka sjajan provod.

Jarac

Jarčevi su kao i Ovnovi… Veoma tvrdoglavi i moraćete veoma dugo da ih nagovarate.

Vodolija

Vodolije su velike flegme… Njih je čak i lako odvesti u krevet baš zato što im je svejedno da li će imati seks ili ne.

Ribe

Neuhvatljive Ribe će imati seks sa vama… A onda ćete vi trčati za njima!

24sata