Potomci zapadnoevropskih dezertera koji su 1389. godine loše zidali biće, po svemu sudeći, glavni krivci za predstojeće rušenje Starog kontinenta!

I neka će, neka žanju kako su sijali. Pogrešno su tada mislili – daleko je Kosovo, a ono im ovih dana u vidu miliona gladnih, žednih i sluđenih muslimanskih migranata stiže u Levač, odnosno London, Pariz, Berlin, Beč, Brisel…

Sada je gotovo, a nakon što je pola Bliskog istoka prešlo prag materijalno bogate, duhom siromašne i sve manje hrišćanske Zapadne Evrope, slijedi lagani “raspašoj”. Zapravo, poslije vijekova krstaških, izvezenih i nametnutih ratova, pustošenja, mučkih ubijanja, pljački, tlačenja, tenkova, avaksa i ostalih NATO projektila i licemjerstava, stari dugovi, kao po nekoj kosmičkoj pravdi, dolaze na naplatu.

– Ako ne na hiperprodukciju apokaliptičnih filmova sa zombijima, ovo sa izbjeglicama najviše me podsjeća na migracije milijardi skakavaca, koji pustoše poput bujice i zaustavljaju sve pred sobom, od saobraćaja do privrede i društva. A onda nisu daleki ni posljednji evropski dani, slično kao kada su Turci, doduše nasilno, srušili do tada neosvojive bedeme prestonice Vizantije, Konstantinopolja, i nazvali ga Istanbul – veli moj komšo.

Neka se buduće manjine, recimo Nijemci, spreme za kancelara Turčina, Francuzi za ministra kulture Sirijca, a Englezi za premijera iz Afrike. Obama mi je svjedok! Jer, muhamedanci će ih, s obzirom na opštu demografsku recesiju u Evropi, a svoj visok natalitet i stope rađanja, narodski rečeno, dobiti na k…u, kao Bošnjaci Srbe i Hrvate u BiH.

A ti, Srbijo, koju nikada neće primiti u Evropsku uniju i kojoj, pored svih problema i uslovljavanja, sada još uvaljuju vruć migrantski krompir – nastavi da hraniš, oblačiš i liječiš izbjeglice. Ali, poslije ih kao vjetar, ekspresno i kroz mišje rupe, ako treba, šalji maćehi Evropi, pa neka se ona s njima usreći.

U suprotnom, gorko ćeš se kajati. Zlo koje po bilo čijem diktatu eventualno činiš drugome, a ne želiš sebi, dogodiće se upravo tebi, pa će i tvoji daleki potomci, zajedno sa čukununucima Merkelove, Kamerona, Olanda i ostalih vođa propalog Zapada, doći u situaciju da životare od bačenih mrvica s nekog novog zida – možda baš u Siriji.

Jer, sve se vraća, sve se plaća.

Press