Priznajte da ste napravile barem jednu, ako ne i svaku od njih. Vrijeme je da se suočite sa njima i okrenete novi list.

Stidimo se sopstvenog tijela

Prosječan muškarac za vrijeme seksa ne razmišlja o puno stvari – prosječna žena razmišlja o hiljadu stvari i svih hiljadu se odnosi na njeno tijelo. Jesam li debela, jel mi se vidi celulit, šta on sad misli o mojim grudima? Od silne panike gasimo svjetlo i smanjujemo užitak čovjeku, koji pred sobom samo vidi golu ženu, koja je njegova.
Previše propitkujemo

Je li njemu dobro? Je l’ mu ova poza ok? Da li je umoran? Da li mu kosa ulazi u usta? Da li ja ovo dobro radim? Naravno da želimo da mu je dobro s nama, ali s ovakvim pitanjima će mu sve biti previše naporno.
Ne pitamo pravu stvar

Dok se bavimo pozom i celulitom, rijetko se zapravo bavimo vlastitim užitkom. Veliki broj žena se ne usudi da traži ono što želi u krevetu, a rezultat je nezadovoljstvo.
Glumimo orgazam

Svaka žena je to uradila barem jednom, a veliki broj i više puta. Glumljenje orgazma će na trenutak uvjeriti frajera da je seks bio odličan, ali istovremeno garantuje da orgazma neće biti ni sljedeći put. Ako nešto ne valja, to treba reći i pokušati popraviti. Glumljenje ne pomaže nikome.