Nebo nam je pripremilo kišu, ali zvezde imaju nešto sasvim drugačije u plani za današnji dan.

Ovan

Sunce, važna planeta za vaš znak u dobrom aspektu sa Saturnom donosi mogućnost nalaženja rešenja u poslu koji ima veze sa javnošću dok napet aspekt između Marsa i Saturna ne odgovara onima koji ne podnose autoritet .Imate prilično nerealne planove u domenu umetnosti ili trgovine.

Bik

Ne bi trebalo da ulazite u neke nove poslovne aranžmane ako prethodno niste napravili fiksni dogovor koga ste spremni da se pridržavate. Privlače vas honorarni poslovi i najverovatnije ćete želeti da započnete neki nov posao koji bi vremenom mogao da vam bude možda i stalni izvor prihoda.

Blizanci

Verujete da bi jedan Rak mogao da vam napravi uslugu i da vam se nađe pri ruci kod poslova koji imaju veze sa inostranstvom ili bi mogao da posreduje između vas i onih na koje s punim pravom računate. Poslovni partneri se otimaju oko vas i mogli biste naći pravi način kako da se izborite za svoje mesto pod suncem.

Rak

Nekome je stalo da se sa vama takmiči ili vas doživljava kao konkurenciju. Dobićete priliku da nekom objasniste razloge zbog kojih ste se odlučili za saradnju sa Strelcem, Ribama ili Bikom mada ne bi trebalo da po tom pitanju imate bilo kakvih problema. Trudite se da odobrovoljite nekog ko je prema vama prilično nepravedan.

Lav

Mesec u Devici vas čini praktičnim i spremnim da vredno radite na nečemu što bi moglo da bude za vas prava ulaznica za novo radno mesto. Moguće da ćete uspeti da povratite naklonost nekog koga dobro poznajete. Ako vam se dopada jedan Strelac i želite da sa njim obnovite saradnju, naoružajete se strpljenjem.

Devica

Praktična strana vaše ličnosti dolazi do punog izražaja kao i uvek kada je Mars u vašem znaku.Imate priliku da obnovite kontakte sa onima koji su vam lojalni i sa kojima bi trebalo da razgovarate o ozbiljnom poslu u vezi sa strancima. Mogući su ozbiljni razgovori o dobro plaćenom poslu sa strancima pod uticajem Jupitera.

Vaga

Mars se sprema da uđe u vaše astrološko polje tajni i vi strepite da bi bilo ko mogao da vam napravi problem ali kako je Mars u dvanaestoj kući slab, pravi problem neće nastati ili će vam neko prebaciti nešto bez ikakvog razloga. Trudite se da osvojite poverenje jedne Škorpije, Riba ili Jarca sa kojima imate dobro iskustvo u radu.

Škorpija

Verujete da mnogo toga zavisi od vas i vaše sposobnosti da ubedite druge u ono što želite, tvrdite čak i ako nemate neke valjane dokaze za to. Uspevate da ličnim šarmom postignete mnogo i verovatno će vam se javiti neko ko je spreman da sa vama nastavi saradnju pod povoljnim uslovima.

Strelac

Jupiter, vladalac vašeg znaka od pre dve nedelje u Raku čini svoje pa i vama kreće nešto nabolje u životu bar po pitanju standarda ili se osećate malo opušteniji nego prethodnih meseci. Mnogo toga što vam je izgledalo kao problem sada vam izgleda kao nedovoljno jak razlog za nerviranje.

Jarac

Ne dozvoljavate nikome da vas pokoleba ni u čemu niti da vam nametne svoje stavove. Spremni ste da se borite za ono do čega vam je stalo a ako ste decembarski Jarac izuzetno dobro rezonujete iako ste veoma sentimentalni prema onime koje volite. Vaša plemenitost dolazi do izražaja.

Vodolija

Okupirani ste praktičnim problemima koji se odnose na vaš svakodnevni život i na vaše obaveze, koje vam sve teže padaju, naročito ako nemaju nikakvih dodirnih tačaka sa vašim svakodnevnim poslom. Pokušavate da na najjednostavniji način rešite problem koji vas opterećuje, a tiče se novca i organizacije svakodnevnog života. Dan posvetite porodici i nemojte se opterećivati onim što ionako ne možete da rešite.

Ribe

Finansijski problemi se polako ali sigurno nagomilavaju a vi ih ne rešavate uvereni da to treba da čini neko drugi. Ako budete dobili poziv da se sretnete sa Blizancima ili Rakom, naći ćete način kako da ih ubedite u ono što želite čak iako to nije najbolje rešenje ni za vas ni za njih. Dobijate poziv da se sretnete sajednim Bikom.

24sata