Do nezgode je došlo kada je putničko vozilo BG136ĆK, iz nepoznatih razloga prešlo u saobraćajnu traku suprotnog smera i direktno se sudarilo sa teretnim vozilom. Poginuli su radnici BIA Gorica Jović (1973), Dragana Skrobonja (1974.) i Dušan Milisavljević (1970), dok je povređena J. I. (34).
KRUŠEVAC – U stravičnoj saobraćajnoj nesreći na putu Pojate-Kruševac kod Čitluka oko 10.50 sati, u sudaru putničkog vozila i kamiona na licu mesta život su izgubila tri lica, dok je jedna osoba zadobila teške telesne povrede opasne po život.Do nezgode je došlo kada je putničko vozilo registarskih oznaka BG136ĆK, iz nepoznatih razloga prešlo u saobraćajnu traku suprotnog smera i direktno se sudarilo sa teretnim vozilom. Poginuli su radnici BIA Gorica Jović (1973), Dragana Skrobonja (1974.) i Dušan Milisavljević (1970), dok je povređena J. I. (34). Ona je s teškim povredama prevezena je u Urgentni centar u Beogradu, dok je vozač kamiona S. T. (22) lakše povređen, saznaje Kurir.

Kako saznajemo, četvoro putnika iz „punta“ pripadnici su BIA i nisu bili na službenom zadatku, već su putovali privatno za Aleksandrovac. Automobil je bio u vlasništnu stradale Gorice Jović i pretpostavlja se da je ona upravljala vozilom.


udes-poginuli-agenti-bia1

„Fijat punto“ bio je potpuno smrskan, a na lice mesta ubrzo su stigle vatrogasne ekipe.
– Prizor je bio jeziv! Delovi automobila bili su rasuti po kolovozu. U „puntu“ su se nalazile tri žene i jedan muškarac. Dve žene i muškarac poginuli su na mestu. Preživela putnica bespomoćno je dozivala svoje prijatelje, nije prestajala da plače – kaže naš sagovornik.

Vozač šlepera firme “Jela star” iz Prijepolja, koji je prevozio građu, 22-godišnji S. T. lakše je povređen.

Kurir