Ovnovi su sa nekim na ratnoj nozi, a Blizanci sumiraju troškove.

Ovan

Pravi uzrok vašeg današnjeg neraspoloženja leži u odnosima sa vašim ukućanima , koji su sticajem okolnosti lošiji nego inače. Sa nekim ste se zaista našli na ratnoj nozi i sada vas to poprilično muči, ali niste spremni da popustite niti iznalazite kompromisna rešenja. Za sada vam je potrebno da se smirite da biste kasnije poradili na rešenju.

Bik

Sjajan dan za ljubav. Imate sve što je potrebno da se osećate dobro, počev od pune partnerove podrške i ljubavi koju ste vi često skloni da pobrkate sa pažnjom koja je produkt želje druge strane da vas pridobije. Danas to, ipak, nije slučaj. Neko će vam istinski otvoriti svoje srce i dušu i vi ćete biti srećni.

Blizanci

Blizanci su odlučili da danas izvrše reviziju troškova. Stavićete na papir sve svoje potrepštine koje  inače znaju  da vam izvuku popriličnu svotu iz džepa i pokušaćete da ih svedete na razumnu meru. S obzirom na to da ste vi sami po sebi skloni rasipništvu, najpametnije što trenutno možete da uradite je da se bolje organizujete.

Rak

Sjajan dan za zaljubljene pripadnike ovog nežnog vodenog znaka. Vi kao da ste dobili krila zbog predivnih dešavanja na ovom planu. Ipak, kod vas je recept za sreću krajnje jednostavan, zadovoljstvo na ljubavnom planu se reflektuje i na ostale životne oblasti. Ne možete sakriti sreću i zaljubljenost kojom sijate.

Lav

Vi ćete ovaj dan iskoristiti da se odmorite od svih stvari koje su vam tokom nedelje pričinjavale opterećenje. Saznanje da je vikend i da ne morate ama baš ništa da radite sada poprilično koristite. Ipak, jedan dan izležavanja neće za posledicu imati da se ulenjite i ubuduće. Prosto vam je potrebno da danas odmorite na taj način.

Devica

Vi koristite priliku da se aktivirate na polju privatnih zbivanja, pa ćete se najverovatnije danas više umoriti nego tokom burne radne nedelje. Potreba za kontaktima i kretanjem uopšte , kod vas je trenutno posebno izražena pa ćete se najverovatnije, vođeni njom , vrlo malo vremena zadržati u svojoj kući.

Vaga

Mnogi pripadnici ovog znaka danas razmišljaju o mogućnostima pregovora za povišicu ili uopšte bolju poziciju. S obzirom na to da ste se odlučili na ovakav korak, bolje je da dobro osmislite govor koji ćete svom nadređenom da izložite kao obrazloženje vaših zahteva. Nastojte da ga uhvatite u trenutku kad je manja gužva.

Škorpija

I danas ste zlovoljni, što baš i nije najbolje za sređivanje postojećih loših porodičnih odnosa. Ukoliko ste upali u razmirice ili uopšte slične poteškoće, sada nije pravo vreme da ih rešavate. Umesto problemima u životu, okrenite se stvarima koje vas vesele i koje čine da se osmeh vrati na vaše lice.

Strelac

Ukoliko ste danas van uobičajenog mesta boravka , možete očekivati prijatna dešavanja i uopšte da ćete se dobro provesti. Ostali , manje srećni, pripadnici ovog znaka, moraće da se zadovolje onim što trenutno imaju, a to je za sada malo. Evidentno je da će vam raspoloženje varirati, pa čak i do te mere da ćete se na momente osećati loše.

Jarac

Vi ste danas okruženi prijateljima i to je trenutno sve što vam treba da se osećate dobro. Za sada ste usmereni jedino na druženja i prijateljske kontakte, dok se sve drugo može svrstati pod manje bitno. Vi znate da iskoristite vreme koje je pred vama na način koji bi vam bio najprijatniji. Danas je to kroz druženje.

Vodolija

Vaše su misli negde daleko u budućnosti. Danas ste skloni sanjarenju i uopšte stvaranju neke idealne slike stvari i ljudi oko vas. Ipak, ovo se ne može podvesti pod puko maštanje, jer su snovi koje trenutno gajite više nego ostvarivi. Sve što vam treba jeste da se usmerite ka jednom od ciljeva koje imate i da verujete u uspeh.

Ribe

I danas sanjarite o daljinama i nekim novim stvarima. Vama nedostaje aktivnost, ali vas to trenutno ne zamara. Uplovili ste u lenčarenje i uljuljkali se neradom. S obzirom na to da je nedelja , ovakvo vaše ponašanje je donekle i razumljivo. Neophodno vam je da napunite baterije za predstojeće radne dane i obaveze koje će vam uslediti.