Naučnici su ustanovili da “krvavi” Supermesec ima poseban uticaj na ljudsko ponašanje, a evo kako će uticati na vašu vezu.

Evo kako “Krvavi Mesec” utiče na vaše veze

Lunarna eklipsa u Ovnu je suprotna severnom čvoru u Vagi

Ovan i Vaga su doživeli lunarno pomračenje još 18. oktobra 2013. godine, a doživljavaju ga otprilike svakih šest meseci. Ali ističe se da će ovaj biti poslednji i najmoćniji od svih. Ovan – Vaga predstavljaju polaritet između individue i odnosa. Ovan je samostalan, hrabar i donosi odluke na osnovu sopstvenih interesa. Vaga je korespodentna i uvek je pažljiva u odnosima tokom ovih akcija. To je znak partnerstva, pravičnosti i jednakosti.

Tokom ovog pomračenja, svi smo uključeni u “rat” između ova dva znaka. Severni čvor je na Vaginoj strani, koji naglašava sami izazov da se izbalansirate, da budete fer, jednaki i pažljivi tokom veze. Radi se o napredovanju i služi za evoluciju naše duše.

Retrogradni Merkur u Vagi u konjunkciji Sunca

Merkur je retrogradan u Vagi od 17. septembra i biće do 9. oktobra.

Ovo naglašava potrebu da održava i protiče sa onim što predstavlja vas kako bi napravili prave izbore i promene u vašem životu. Nije najbolja ideja da donosite bilo kakve velike odluke na silu, koje se tiču vašeg života, sve dok se ne završi retrogradan Merkur, a negde posle 9. oktobra će biti jasniji.

Merkur je takođe povezan sa komunikacijom i možemo iskusiti okolnosti koje nas teraju da promenimo način na koji komuniciramo u našim vezama.

Eklipsa i retrogradni Merkur u centru Plutona u Jarcu

Pluton je povezan sa strahovima, moćima i kontrolom. On takođe reprezentuje transformativne moći i stvari koje su skrivene. Tokom proteklih i narednih nekoliko nedelja ćete moći da doživite ove Plutonske okolnosti, koje će da vas izazivaju, ali će takođe i omogućiti da nastavite napred. Sa Plutonom možete da koristite moći manipulisanja i onesposobljavanja drugih, ili možete da ih iskoristite kako biste se osnažili na isti način na koji vam Vaga sugeriše.

Jarac je povezan sa radom, karijerom, ambicijom. Izazovi sa kojima se suočavate bi mogli biti povezani sa novim tranformacijama ili razvijanju tranformacija u ovim oblastima. Poslednje pomračenje sunca stvarno naglašava potencijalno prebacivanje u radu.

Saturn je u Mesecu, a Ovan je vladar Marsu

Sa Marsom u Devici koji je kvadrat Saturnu, u kombinaciji sa retrogradnim Merkurom, možemo iskusiti izazove, kašnjenje i ograničenja u preduzimanju akcija i završetku zadatka.

Saturn u Strelcu je oko restrukturiranja naše perspektive i uverenja, a trigon u mesecu Ovna ukazuje da je korisno vreme za naše individualne potrebe.

Kao što je već spomenuto, pomračenje Sunca donosi promene i nove početke oko našeg rada i obaveza, ali to svakako nije najbolje vreme da se gura napred punom parom, već treba sačekati da prođe 9. oktobar.

Sve zadatke i posao koji uzimamo sada treba da bude povezani sa onim što je uspostavljeno pre 17. septembra.

Šta treba da uradiš kada je pomračenje Sunca

Kao što je već pomenuto, najbolje je da ne silite i ne gurate stvari koje se dešavaju u vašem životu. Razmislite i razmotrite koji je najbolji pravac delovanja koji služi vašim individualnim potrebama, ali da je takođe fer i puno razumevanja prema vašem partneru. Okolnosti, izazovi ili nova shvatanja će i dalje nastavljati, ali isto tako i pomoći da definišete kako da nastavite dalje nakon 9. oktobra.