Ovan će biti jako zauzet, a Bik ima prevelika očekivanja od partnera.

Ovan

I danas ste na neki način prinuđeni da svoje snage rasporedite na sve oblasti. S obzirom na energiju koju ovaj put crpite iz dobrog odnosa sa partnerom , neće vam biti teško da se više angažujete na ostalim poljima , kao ni da učinite sve što je u vašoj moći da poslovne aktivnosti koje imate obavite u rekordnom roku.

Bik

I danas očekujete posebne pogodnosti kad je o odnosu sa partnerom reč. Imajte na umu da je njegov raspored aktivnosti usmeren i na druge oblasti , pa da ne može sve vreme kojim raspolaže nakon posla provesti sa vama. Vaša očekivanja su po tom pitanju pretjerana , pa bi bilo dobro da se malo preispitate.

Blizanci

Dobre ste volje i uživate u svemu što vam se danas događa. Čak ni gužva na poslu i poteškoće koje će iskrsnuti u toj oblasti neće vas ometati u vašoj nameri da se danas ne nervirate. Ovaj dan bi bilo idelano provesti upravo u društvu voljene osobe, a ukoliko ste slobodni, izađite sa novim poznanikom. Možda je zanimljiviji nego što mislite.

Rak

I danas ste skloni prejedanju. Lako je moguće da će vam povećan broj obaveza na poslovnom planu prouzrokovati nervozu koju vi inače lečite sa hranom, a posebno slatkišima. Ovaj put pokušajte da ih izbegnete, kao i bilo koji vid masne ili žestoke hrane te alkoholnih pića i kafe. Pokušajte da nervozu lečite jednodnevnim postom .

Lav

I danas ste pod utiscima zanimljivog poznanstva. Prija vam saznanje da je neko nov tu i da je u vama za kratko vreme uspeo da probudi čitavu buru emocija. S obzirom na to da ste po prirodi vatreni, imajte na umu da se sva vaša oduševljenja manifestuju na sličan način , pa je slična situacija i sa zaljubljivanjem. Ne žurite !

Devica

I danas vam je potreban odomor. Naprosto niste u stanju da radite istom snagom kojom ste to činili do sada. Napravite mali predah i pažnju posvetite svom zdravlju. Način na koji se brinete o drugima, trebalo bi da danas primenite i na sebi. Sutra bi svi simptomi mogli biti znatno olakšani i vi biste bi se trebali osećati bolje.

Vaga

I današnji dan je u znaku lenstvovanja. Naprosto više volite da jurcate okolo i pratite šta se događa u gradu, provodeći vreme na podnevnim i popodnevnim kafama, nego da se zamarate u zagušljivoj kancelariji , ispred računara sa hrpom papira i posla koji je potrebno obaviti. Ne zabušavajte toliko, jer vam saradnici neće gledati kroz prste.

Škorpija

Finansije su nešto što i danas pokušavate da dovedete u red. Vaša odgovornst je , bar kad je novac u pitanju, na vrlo visokom nivou. Volite da znate kada i kako ćete da uložite ono što imate , te na koji način će vam se uloženo najbolje isplatiti. Imajte na umu da ulaganje u znanje uvek predstavlja dobru investiciju.

Strelac

Sjajne ste volje i naprosto sijate. Ljudi oko vas stiču utisak da ste sa sobom doneli i vedrije vrijeme, ma kakvo ono u stvari danas bilo. S obzirom na to da ste se u dovoljnoj meri dali u uveseljavanje sveta oko vas, bićete rado viđeni u svakoj situaciji i na svakom mestu. Prijatelji će se prosto otimati da vas imaju kraj sebe.

Jarac

Zaboravite na sumorne misli i sive slutnje. Pogledajte na svet oko sebe iz nekog drugog ugla. S obzirom na to da ste se već dovoljno iscrpili sa razmatranjem različitih varijanti negativnog ishoda onog što čekate, sada biste za promenu mogli da se posvetite pozitivnom načinu gledanja na stvari. Videćete da ćete se osećati znatno prijatnije.

Vodolija

I danas lutate od jedne do druge osobe šireći talas zadovoljstva i sreće oko sebe. Vi volite ljude i volite da se okružite njima. Danas je ta vaša osobina posebno naglašena, jer ćete nastojati da u svakom trenutku budete u društvu dragih bića. Nekima od vas je otvorena mogućnost širenja kruga prijatelja, što će vas posebno obradovati.

Ribe

I danas ste u većem poslu, ali je sada ipak tenzija manja. S obzirom na to da ste vi voljni da radite i ono što imate u odogovarajućem roku privedete kraju danas ćete zaista biti u mogućnosti da se dokažete kako pred saradnicima tako i pred nadređenima. Prija vam saznanje da ste u radnom kolektivu cenjeni.

24sata