Svako je barem jednom poželeo da uskoči u vremeplov i uradi neke stvari drugačije. Astro vam otkriva šta je to što bi svaki znak promenio da može da se vrati u prošlost.

Ovan

Kada bi impulsivni Ovan moga da vrati vreme, ne bi tako lako pustio veliku ljubav iz mladosti da mu odleprša iz života. Bio bi manje tvrdoglav i pristajao bi na kompromise. Što se tiče porodice, više bi se posvetio deci i više vremena provodio u kući sa njima, nego jureći karijeru. Na poslu bi radio samo ono što voli, odvažio bi se da počne privatni biznis i bude sam svoj šef.

Bik

Ako bi se sentimentalni Bik dočepao vremeplova i vratio se u vreme kada mu je bilo bitno samo da zarađuje novac i kupuje stvari, dosta toga bi promenio. Više bi se posvetio voljenoj osobi, bio bi manje posesivan i mnogo prilagodljiviji njenim potrebama. I on bi započeo sopstveni biznis, još u mlađim danima, najverovatnije trgovinu nakitom gde bi imao stalni izvor prihoda i ne bi morao da zavisi ni od koga sem od samog sebe.

Blizanci

Kada bi mpogli da skoknu u prošlost, Blizanci bi ispravili neke stvari zbog kojih se kaju, a na prvom mestu bili bi emotivni odnosi. Na vreme bi shvatili njihov značaj, ne bi se plašili vezivanja, i svoje ljubavno gnezdo svili bi sa osobom koju vole i na vreme ozvaničili vezu sa njom. Potrudili bi se da budu malo diskretniji, da bolje čuvaju tajne i da im jezik ne bude brži od pameti.

Rak

Razmaženi Rak, kada bi mogao da se vrati u prošlost, verovatno bi se potrudio da danas nema globalnog otopljavanja, ni opasnosti da video-nadzor otkaže, pa da nežni Rak brine i svašta mu pada na pamet. Manje bi patio i paničio, manje bi plakao i pribojavao se, ali bi zato na poslovnom planu bio mnogo ambiciozniji, samo kad bi zavrteo kazaljke sata unazad.

Lav

Kada bi mogao da se vrati u prošlost i uništi u korenu svoje strahove od hroničnih tegoba ili slabosti, bio bi mnogo zadovoljniji svojim životom. Ranije bi shvatio kako da kontroliše svoj ego i sujetu koja mu je mnogo štetila u životu i imao bi bolje odnose sa drugima. Shvatio bi da pokazivanje svojih pravih emocijama drugima nije znak slabosti, već snage i to bi se povoljno odrazilo i na prijateljske i na ljubavne odnose. Ne bi olako puštao drage osebe da odu od njega zbog gluposti i zato što neće da prizna da je pogrešio, pa bi mu život bio veoma srećniji. Onda verovatno ne bi bili stvrstani među znakove koji su najgori prijatelji, a koji su još tu saznajte OVDE.

Devica

Bilo bi to neponovljivo iskustvo za Devicu, kad bi mogla da zaviri u prošlost i poradi malo na nekim detaljima. Tada bi shvatila da treba da ispuni sebi neke želje, kupila bi brodić, zaplovila i ni zbog čega se više ne bi nervirala, a uživala bi baš kao u banji. Sedela bi na splavu, ispijala limenke i gledala niz vodu opuštena i zadovoljna.

Vaga

Kad bi mogla da vrati sat unazad, emotivna i uzdržana Vaga organizovala bi svoj život tako da manje pati zbog ljubavi, a više da se okrene karijeri. Na poslu bi bila odlučnija, i postrojila bi svakog na svoje mesto. Ne bi izbegavala konflikte i svakom bi rekla ono što misli. Ponašala bi se više u skladu sa trenutnim osećanjima, a manje bi se pretvarala kako joj je lepo kada nije.

Škorpija

Ukoliko bi mogla da se vrati u vreme kada je bila ludo zaljubljena, Škorpija bi shvatila da je ljubomora beskorisno traćanje energije. Manje bi kidala živce drugima, manje bi bila egoista u ljubavi i imala bi više vremena za druge. Razvila bi svoje talente i bavila se umetnošću, umesto da stalno bude orijentisana ka novcu i zaradi.

Strelac

Mogao bi poletni Strelac svašta da promeni, ako bi mu se ukazala mogućnost da se vrati nekoliko godina ili decenija unazad, kao prvo da već kao mlad počne da se bavi privatnim biznisom kojem bi pristupio vrlo ozbiljno. Na vreme bi počeo da štedi i novac, ali i živce. Kao i Vaga, ne bi izbegavao konflikte i posle se kajao što nije rekao rekao šta je hteo, već bi svakom odmah skresao u lice sve što misli. U ljubavi bi bio mnogo otvoreniji i pažljiviji prema partneru.

Jarac

Kada bi strogi Jarac mogao da vrati vreme unazad, pa bi se kao prvo oslobodio kompleksa niže vrednosti koji vuče još iz detinjstva. Pokretačka snaga u poslu, za Jarca bi bile njegove vrednosti, a ne kompleksi koji ga proganjaju iz prošlosti i teraju da gazi preko mrtvih da bi napredovao. Oslobodio bi se uticaja oca, a bio bi mnogo otvoreniji u iskazivanju emocija, bio bi emotivno pristupačniji i ne bi gradio zidove oko sebe.

Vodolija

Uoliko bi se ekscentrična Vodolija vratila u prošlost i zavrtela kazaljke sata unazad, shvatila bi koliko je trebala da bude realnija u poslu. Ne bi izigravala Kalimera koji stalno viče: „To je nepravda“, ne bi se borila da svima bude dobro i izvlačila deblji kraj dok joj kolege ne bi ni zahvalile. Ne bi ispravljala krive Drine, već bi se fokusirala na svoj rad umesto na međuljudske odnose. Tj. probala bi, mada nije sigurno koliko bi u tome uspela. U ljubavi bi bila prilagodljivija i spremnija da žrtvuje više slobodnog vremena i prostora za osobu koju voli i više vremena bi provodila sa porodicom, a manje po kafićima, restoranima i u izlascima.

Ribe

Kada bi mogle da vrate vreme unazad, Ribe vi volele da budu velikodušnije, pouzdanije i smirenije, ali i da utiču na ljude koji će biti važni u njenom životu. U potrazi za ljubavlju i partnerima ne bi tražile dlaku u jajetu i promenile bi sklonost ka cepidlačenju. Pokušavale bi da stoje stabilnije na zemlji i da ne lutaju svi čas u svoj svet snova.