Saznajte šta su vam zvezde spremile za današnji dan na polju ljubavi, zdravlja i posla.

 

Ovan

Pred vam je dan koji biste najradije poželeli da izbegnete kada je o obavezama reč. Imate toliko toga na dnevnom redu da ne znate od čega biste pre krenuli. Pokušaćete da se izvučete od svih vanrednih aktivnosti, kao i da se na neki način oslobodite od uobičajenih dnevnih obaveza. Danas bi vam prijalo druženje i izlazak pa to sebi i priuštite.

Bik

Bikovima je današnji dan u znaku novca i uopšte materijalnih sredstava. Da bi ste se osećali zadovoljno neophodno je da se vaše imovisko stanje poboljša. Danas pokušajte da osmislite na koji način biste to mogli da ostvarite. Vreme je za akciju, ali samo ukoliko ste je prethodno pažljivo isplanirali.

Blizanci

Stalo vam je da na nekoga ostavite utisak, pa ćete se zaista svojski truditi da to i postignete. Oslonite se na svoj urođeni šarm i počastite okolinu neodoljivim osmehom. Nervoza koju danas osećate je tipična za fazu u kojoj ste se našli, pa se ne uzbuđujte previše oko toga ako je vaši najbliži ipak primete. Pred vama su značajne promene.

Rak

Već duže vreme ste pod stresom, čini vam se da su stvari izmakle kontroli i hipohondar u vama se javio. Ono što vam u stvari treba jeste da se malo odmorite i smirite tok misli koji je krenuo da oscilira iz krajnosti u krajnost. Shvatite da za bilo kakvu odluku imate na raspolaganju svo vreme sveta, pa samim tim ne treba da požurujete stvari.

Lav

Za mnoge Lavove ovo je dan u kojem je akcenat na prijateljskim kontaktima. Iako je sam kraj nedelje i samim tim ste pretrpani obavezama i planovima koje morate da sprovedete u delo, gledajte da današnji dan provedete uz drage ljude , koje zbog posla već neko vreme zanemarujete.

Devica

Vi imate potrebu da uronite u obaveze i na taj način pokažete da i vaše postojanje ima svoju svrhu , plan, uopšte smisao. Stvar je u tome da se vi osećate živima jedino kad radite i to kad ste pretrpani obavezama. Danas ćete biti zadovoljni, jer ćete poslovnih aktivnosti imati toliko da ništa drugo neće moći da se uključi u vaš raspored.

Vaga

Vi ste bezbrižni i uljuljkani u misli o novim finansijskim mogućnostima koje će se danas pojaviti.Tačnije, sigurno dobijate određenu svotu novca, koju ćete sa zadovoljstvom utrošiti na neke samo vama bitne stvari. Volite da obradujete i sebe i drage ljude sa nekim sitnijim poklonima, pa ćete se tako postaviti i danas.

Škorpija

Nije dobro vama danas protivrečiti. Skloni ste da nadugačko i naširoko branite svoje stavove, pa i one koji su zreli za menjanje, što je samo potvrda vašeg tvrdoglavog ostajanja pri svome po svaku cenu. Nije bitno to što vi niste u pravu, bitno je da nikome ne dozvolite da vas osporava. Bićete skloni da se suprotstavljate svima i svemu.

Strelac

Što se tiče Strelaca, dan je u znaku ljubavnih kontakata. Za slobodne pripadnike znaka ovo znači nova poznanstva, a za zauzete dobar odnos sa partnerom. Ipak imajte na umu da vam Merkur danas može doneti nepromišljenost prilikom kontakata sa bliskim ljudima, pa pokušajte da obuzdate jezik koji vam je danas malo brži od pameti!

Jarac

Danas ste zaista vredni. Radite kao da vam je to jedino važno u životu. Ništa drugo ne dobija mesto u vašem prebukiranom rasporedu. Odlučni ste da sve svoje dnevne aktivnosti obavite dobro, kao i da za njih dobijete maksimum priznanja. Vaša ambicija je danas izuzetno naglašena i usmerena ka konkretnom cilju!

Vodolija

Iako je trenutno u vašem životu isuviše dešavanja koja vas na neki način bacaju u različite aktivnosti i naprosto umaraju sa količinom angažovanja koja je potrebna da se sa njima izborite, vi uspešno iznalazite rešenja . U svojim rukama držite sve konce, pa se iako s mukom, za sada se dosta dobro držite. Odmorite malo i pustite da drugi brinu.

Ribe

Danas vam je potreban mir i komocija u kućnoj atmosferi. Dosadilo vam je da se dajete u poslovnim poduhvatima u bilo kojoj meri, pa ćete danas jasno povući liniju i svojim saradnicima staviti do znanja da ne mogu od vas očekivati da ste im uvek na raspolaganju. Umesto rada vi ćete se više prikloniti odmaranju i preko potrebnom opuštanju.

24sata