U Omarskoj opet fešta. Nakon prošlog kola i svega što se dešavalo u Trnu, silno oslabljeni i pokažnjavani, lideri drugoligaškog Zapada vratili su se na pobjednički kolosijek.

Stadion FK Omarska. Gledalaca 300. Sudija Aleksandar Rajlić (Derventa). Pomoćnici: Darko Vukojević i Aleksandar Šarčević (Doboj). Delegat Borislav Grahovac (Kozarsa Dubica). Žuti kartoni: Malešević (Omarska), Ećimović (Jedinstvo). Strijelac: Rosić.

Omarska: Jokić, Da. Romanić (od 83. Pađan), Višić, Nišević, Rosić (od 88. Ritan), De. Romanić, Panić, Krecelj, Anđić, Malešević, Hrvaćanin (od 90. Milaković).

Jedinstvo: Vasić, Ostojić, Ećimović, Savić, Ilić (od 73. Čehajić), Francuz, Perić (od 83. Hamzić), Kasagić, Behara, Milaković, Sanjicki

U Omarskoj opet fešta. Nakon prošlog kola i svega što se dešavalo u Trnu, silno oslabljeni i pokažnjavani, lideri drugoligaškog Zapada vratili su se na pobjednički kolosijek. Pred više od 300 gledalaca savladano je jedinstvo iz Žeravice, a trenutak odluke dogodio se u 31. minutu. Krecelj je sjajno proigrao Rosića koji je zakucao loptu iza leđa Vasića. Domaćinu je pripalo prvo poluvrijeme, gostima iz Žeravice drugo. Bilo je još prilika, ali domaćin može biti zadovoljan sa tri nova boda, koja ih ponovo guraju na vrh, dok će gosti iz Žeravice priliku morati potražiti na nekom drugom terenu.

pravdabl