Saznajte šta su vam zvezde spremile na polju ljubavi, posla i zdravlja za današnji dan.

Ovan

Danas je posao jedna od oblasti koja vas u potpunosti ispunjava. Našli ste novi način zabave koju možete da praktikujete dok radite, pa vam je i samo radno okruženje postalo zanimljivije i veselije. Ukoliko ste se u zadnje vreme osećali slabo ili uopšte loše po bilo kojoj osnovi, sada je vreme da obavite potrebne pretrage.

Bik

Vi ste se sasvim opustili i uneli u nova interesovanja koja su vam ovaj put zaista bila potrebna. Svaka promena je dobrodošla, a pogotovo ona koja će vam vratiti osmeh na lice. Bikovi danas između ostalog uživaju i u postojećem ljubavnom odnosu koji je dobio jednu za vas lepšu dimenziju.

Blizanci

Još uvek se bazirate na poslovima i aktivnosti koje su u uskoj vezi sa vašim domom. Za sada se posvetite uređenju životnog prostora jer ste puni novih i interesantnih ideja koje će tek kad ih sprovedete u delo dobiti na značaju. Sve što vam padne na um, a u vezi je sa promenama u vašem životnom prostoru sada nosi pozitivan predznak

Rak

I danas ste u žurbi. Imate toliko zacrtanih planova i dnevnih obaveza da naprosto ne znate kuda i gde pre da se uputite. Umesto da jurite kao muva bez glave, stanite i razmislite, možda nešto od svega toga ipak možete da ostavite i za sutra. Neophodan vam je novi plan aktivnosti koji biste mogli lakše i brže da sprovodite u delo. Poradite na tome.

Lav

Za sada možete samo da se opustite i da uživate. Svim pripadnicima znaka koji pokušavaju da dođu do pozajmice ili neke vrste kredita ovo je pozitivan period. Danas je idealan dan da se upustite u pregovore i prikupljanje potrebnih papira za bilo koju vrstu novčanih transakcija koje planirate da sprovedete u delo.

Devica

Danas ste usmereni na aktivnosti koje bi na bilo koji način unapredile vašu pojavu. Koliko ste se juče bavili umnim radom, toliko vam je danas naglasak na fizičkom delu, odnosno na promenama u izgledu koje bi dovele do toga da se u svojoj koži osećate bolje i ugodnije. U tom smislu idite kod frizera ili na fitnes i osećaćete se bolje.

Vaga

S obzirom na to da je masa planeta i dalje u vašoj dvanaestoj kući tajni jučerašnja saznanja bi danas mogla biti proširena. Na neki način ćete se osećati i lično upleteni u sve događaje o kojima ćete na ovaj ili onaj način saznati nešto više. Isuviše ste skloni emotivnom reagovanju da bi ste mogli da se potpuno objektivno odnosite prema njima.

Škorpija

I danas je naglasak na kontaktima. Neki od njih imaju prijateljsku notu, dok se neki već pretvaraju u nešto drugo za oktavu više. Da biste mogli da se jasnije postavite u odnosu na te nove osobe koje su se nenadano pojavile u vašem životu priuštite im manji test u vašem škorpijskom stilu koji će vam pokazati koliko su u stvari zaista vredni pažnje.

Strelac

I današnji dan je u znaku važnijih poslovnih zbivanja, koja vi s druge strane odlično završavate jer ste uspeli da sastavite tim i da se mudro izborite za mesto vođe, pa veći deo posla uopšte i ne ide preko vaših leđa. Ipak, saradnici su svesni važnosti vaše uloge u svemu i bez pogovora vam prepuštaju da vodite glavnu reč.

Jarac

Nakon dana prikupljanja podataka i proširivanja znanja koje imate o poslovima kojima se bavite ili bilo kojoj drugoj aktivnosti usmerenoj na vaš put ka vrhu, sledi dan u kojem ste spremni da poduzmete konkretnije korake ka ostvarenju vaših ciljeva. Kada nešto zacrtate vi se toga držite po svaku cenu, što vam je danas od velike koristi.

Vodolija

Vaše muke nisu prestale sa jučerašnjim danom. Ništa bolje niste ni sada iako pokušavate da se organizujete i prilagodite novonastaloj situaciji. S obzirom na trenutni raspored zvezda gledajte da se ne upuštate u neke nove projekte koji su vam od većeg značaja, jer trenutno niste baš u mogućnosti da se na najbolji način organizujete.

Ribe

I danas je za vas sve obojeno toplim emocijama i ljubavnim raspoloženjem. Partner vam iskazuje pažnju, vi uživate i želite da sve više vremena provedete zajedno, pa se s tim u vezi danas pokušavate da organizujete nekakvu večeru ili izlazak na romantično mesto na kojem ćete se uz intimnu atmosferu potpuno opustiti i prepustiti uživanju u ljubavi.

24sata