Oglasilo se zvono za početak nove školske godine. Ali u muškim glavama pažnju je privuklo drugo gradivo. Nakon što je jedan domaći portal objavio da se u Beogradu otvorila škola oralnog seksa, logično je da se povelo pitanje o obrađivanju gradiva. Izbor predmeta bio je očigledan.

Pretpostavljamo da ovako izgleda nastavni plan i program.

Poznavanje jezika

Odavno je poznato da ako dobro poznajete jezike Vavilonska kula ne može da padne. Kao prvi čas, nakon razgibavanja i čitanja Prevera (tri puta adagio, dva puta piano), prelazi se na praktičan deo. Jezik, ovaj, jezike, treba vežbati jer su oni suština komunikacije i lake mehanizacije. A i nikad se ne zna kad život može da ti zada diktat.

Primenjene nastranosti 

Bitan predmet za prelazak u sledeći razred. Zahteva dobro poznavanje istorije (posebno francuske) i geografije (barataćete sa čak dva globusa). Kao i primese hemije i fizike (neophodno zbog sile trenja). A tu je i matematika, jer penis ima četiri stadijuma erekcije.

Priroda i drška

Biologija. Anatomija. Elegancija i preciznost. Predmet koji se uči na prvoj godini, a pamti do kraja školovanja. Zašto bi inače muškarac imao najveći penis među primatima?

Stoni penis

Fizičko vaspitanje. Jedino zagrevanje koje počinje najbitnijim predmetom, a završava se sklekovima. Mole se dame da zapostave bekhend i forhend jer će im tokom pismenog zadatka biti vezane ruke. Bukvalno.

Mole se sve polaznice da pri polaganju ispita ponesu plastificiranu knjižicu.

24sata