Saznajte šta su vam zvezde spremile za današnji dan na polju ljubavi, zdravlja i posla.
Ovan

Danas ćete se ipak malo više okrenuti partneru i uopšte ljubavnom aspektu u vašem životu. Trenutno vam je naglašena potreba za nežnošću, što će voljena osoba na vašu radost itekako da iskoristi. Slobodnim pripadnicima znaka, dan je više u znaku maštanja o nekom interesantnom susretu nego u njegovoj stvarnoj realizaciji.

Bik

Iako ste sasvim u oblacima kad je o emocijama reč, danas će vas sticaj okolnosoti malo naterati da sagledate stvari i iz drugog ugla i da se pozabavite nekim dnevnim obavezama, kao na primer onima poslovnog tipa. Da biste uspešno završili započete projekte neophodno vam je da se u njih i uključite.

Blizanci

Danas će mnogi pripadnici ovog vazdušnog znaka naći nova intresovanja koja će ih dodatno stimulisati na aktivnost i vratiti im osmeh na lice. Nekima je moguć i interesantan susret, pa i zaljubljivanje. Bez razmišljanja se prepustite emocijama koje će ovaj put koliko god trajale za vas predstavljati izvor zadovoljstva.

Rak

Vaš vladar Mesec je sada u četvrtom polju što ukazuje na vašu potrebu da se na neki način posvetite svojim najbližima kao i da veći deo vremena provedete u porodičnom okruženju. Potreba da najbliže razmazite na vaš prepoznatljiv način, sa dobrim obrokom uz tradicionalno porodično okupljanje danas bi mogla da eskalira.

Lav

Nekim pripadnicima ovog vatrenog znaka danas se smeši kraće putovanje. Naravno radi se o putu poslovnog tipa na koji ćete se odlučiti samo ako za to imate dobre finansijske razloge. S obzirom na to da vam zvezde i danas obećavaju dobit nikakvog razloga da se ne upustite u ovaj poslovni potez manjeg rizika ne postoji.

Devica

I danas ste zadovoljni i sami sebi dovoljni.Vi ste se mudro povukli iz bilo kakvog aktivnijeg socijalnog angažmana i prepustili radu na nekim malim ličnim ciljevima. Samo napred poručuju vam zvezde. Imate dovoljno snage, volje i istrajnosti da svaki projekat koji započnete privedete kraju. Ne osvrćite se na zapitkivanja ljudi iz okruženja.

Vaga

Pred Vagama su sada neki manji ljubavni problemi. Pojedini pripadnici ovog znaka su se našli u nekom zabranjenom ili tajnom odnosu koji će ih sada skupo koštati. Pazite da ne pokvarite ono što imate svojim nesmotrenim akcijama poručuju vam zvezde, jer ćete na kraju ne samo ostati sami nego i biti strana koja je najviše povređena.

Škorpija

Pomalo ste zabrinuti zbog novih dogodovština na privatnom planu. Zanimljiva poznanstva sagledate iz nove perspektive koja bi u ovom slučaju mogla biti pretnja postojećoj vezi. Razmislite dobro pre nego što bilo šta učinite, jer nije sigurno da je nova osoba u vašem životu zaista vredna tolike žrtve.

Strelac

Vi danas odlučujete da se posvetite prijateljima i druženju. Organzujte sedeljku ili izlazak i opustite se na za vas tipičan način. Dosta smeha i zabave je ono što vam je trenutno potrebno, pa zašto to sebi ne biste i priuštili? Poslovne aktivnosti su danas manjeg obima pa se samim tim možete u potpunosti prepustiti uživanju i druženju.

Jarac

Konačno ste pred zadatim ciljem! Danas vam se osmehuje poslovni uspeh za koji ni sami ne možete da verujete da ste ga ostvarili! Umesto da se iščuđavate, bolje bi bilo da brzo odreagujete i iskoristite povoljnu šansu dok je na vidiku i dok je neko drugi nije ugrabio pre vas. Svesni ste da imate konkurenciju, ali ne i toga na šta je ona spremna.

Vodolija

Vi imate želju da danas pobegnete od svih mogućih dešavanja i ljudi, jer se osećate sasvim nesposobno da se suočite sa bilo kakvim problemom u ovom trenutku. Drage Vodolije, iscrpljeni ste i zaista vam je neophodan odmor! Ukoliko ste u mogućnosti spakujte se i idite na kraći put ili sebi priuštite izlet u prirodi. Prijaće vam.

Ribe

Iako ste kad je o ljubavi reč više nego zadovoljni, na privatnom planu ste trenutno u fazi nedoumica koje ne znate na koji način da razrešite. Nezadovoljstvo je evidentno, a danas bi moglo da utiče i na vaše radne sposobnosti. Gledajte da izbegnete sukobe, kako sa saradnicima, tako i sa dragim ljudima, da se kasnije ne biste kajali.
24sata