Poznata je činjenica da se širom planete nalazi mnogo država sa prelepim ženama. Ipak, u nekim krajevima dame se zaista ističu po jedinstvenim karakteristikama poput visine, boje kose ili tena.
Ova lista je napravljena kako bi rangirala 10 zemalja s najlepšim ženama na svetu.

Ova lista ne govori da žene širom sveta nisu lepe, već se fokusira na zemlje u kojima je broj lepih žena iznad proseka. Sigurno će vas iznenaditi neke od država na ovoj listi.

Verujemo da ste spremni na eksploziju lepotie, pa se opustite i uživajte u pogledu.

Italija

Sa idealnom kombinacijom prelepih tela i maslinastom bojom kože, Italijanke se nalaze na zadnjem mestu ove liste najseksipilnijih žena sveta. Većina Italijanki je jako visoka, imaju tamnu kosu i zelene oči. Njihova izvajana tela su razlog zašto je svet preplavljen prelepim italijanskim glumicama. One prate modu i veoma su svesne svog izgleda.

Ukrajina

Na devetom mestu se nalaze prelepe žene jako neustrašivih i hrabrih karaktera. Ukrajinke spadaju u kategoriju najlepših i najseksi žena na svetu. Njihova tela možda ne krasi plava ruska kosa, ali plave oči, seksi tela i neprikosnovena lepota – zasigurno da.

Argentina

Žene u Argentini takođe prate trendove, što se mnogo odražava na njihov izgled. Poznate su po tome što dosta brinu o izgledu svoje kože i kose. Da li biste vi odoleli njihovoj lepoti?

Francuska

Veoma poznate po svojoj zaigranosti i energiji, Francuskinje spadaju u kategoriju jako živahnih žena. Njihov karakter se jako mnogo odražava na njihov odnos sa partnerima. Jako su romantične i sofisticirane, što znači da Francuskinja neće pasti samo na dečački šarm. One zahtevaju inteligenciju, sofisticiranost i eleganciju od svojih partnera.

Srbija

Verovali ili ne, na šestom mestu naše liste se nalazi Srbija. Kao neverovatan rezultat savršene kombinacije slovenskih i mediteranskih gena, Srpkinje svojim neverovatnim telima ostavljaju muškarce bez teksta već na prvi pogled. Svet za naš žene kaže da imaju skoro pa idealne proporcije tela. Savršeno zaobljeni kukovi, duge noge, čvrste zadnjice i savršene grudi su razlozi zbog kojih su se mnogi stranci preselili u Srbiju.
Telegraf