Astrologija vam otkriva koji su vaši estetski atributi – naglasite ih!

Ovan

Naglašene crte lica. Vi ste vatreni znak što se pored prepoznatljive energije i harizmatičnosti, ogleda i na vašem licu. Pametno konturisanje može da promeni, naglasi i poboljša neke delove lica. Uz malu pomoć stručnjaka možete naučiti umetnost highlight-a i senčenja kako biste naglasili najbolje delove i sakrili nedostatke. Investirajte u dobru kozmetičku opremu: četke, sunđere i samu šminku, i konturisanje će postati normalni deo vaše dnevne rutine.

Bik

Fantastična koža. S obzirom da ovim znakom vlada planeta Venera, vaša koža lica i tela je svilenkasta i veoma senzualna na dodir. Negujte kožu kremama i losionima koji će činiti da izgledate i osećate se neverovatno. Počnite sa dobrim pilingom, a nakon tretmana obavezno aplicirajte hranljivu kremu. Za fantastične rezultate zategnute i sjajne kože, koristite ulje ili zavodljivi shimmer.

Bliznaci

Mladalački izgled. Bez obzira koliko godina imate, vi kao Blizanac u horoskopu posedujete mladalački izgled koji je veoma atraktivan. Tako da ako imate 20 ili 60 godina, uvek se pre opredelite da naglasite mladalačke crte lica makeup-om nego da preterujete jakom šminkom. Istaknite ono što smatrate da je najlepše na vama, ali se potrudite i da se ostale stvari (garderoba, aksesoari, parfem) dopunjuju sa vašim izgledom.

Rak

Zadivljujuća lepota. Rak poseduje zaista neobičnu lepotu, a ako poželi da naglasi svoju prelepu, nežnu i senzitivnu energiju onda treba da nauči kako da koristi rumenilo-kao svoje tajno oružje! Eksperimentišite sa bojama. Tamne odaberite za veče, a svetlije i nežne koristite tokom dana. Probajte tamnijim nijansama da konturišete vrhove jagodica kao i deo T zone. Rezultat je očaravajući izgled!

Lav

Prelepa kosa. Kada imate odličnu kosu, onda treba da je iskoristite – u bukvalnom smislu. Sarađujte sa dobrim frizerima i tražite konkretne savete za negu. Ne treba da izađete sa prelepom kosom samo iz salona, već da je održavate sjajnom i glatkom sve vreme. Kada odaberete pravu frizuru i boju, pravo je vreme da investitrate u fancy šnale i trake – postanite stručnjak za stilizovanje vaše kose!

Devica

Savršena koža. Kao perfekcionista vi ste spremni da uložite dodatnu energiju da izgledate sjajno, a samim tim želite i da vaša koža bude takva. S obzirom da je ona prirodno lepa – obratite pažnju na negu. Počnite sa proizvodima koji dubinski čiste lice i regulišu pojavu crvenila, bubuljica ili braon pega. Onda pronađite dobar prajmer koji treba da nanesete na lice pre samog make up-a. Ako koristite korektor ili puder, odaberite pravu boju jer je ona neophodna za postizanje prirodnog i lepog izgleda lica.

Vaga

Manikir i pedikir. Kada vaši nokti na rukama i nogama izgledaju fantastično, spremni ste za bilo koji važan izlazak i dešavanje – u svakom momentu. Možete da sredite nokte kod kuće, u slučaju da su vam budžet i vreme ograničeni. Ako se opredelite za posetu salona, pored udobnosti i prepuštanja brige drugome, imaćete vremena da se opustite i možda u tim prijatnim trenucima razmislite o svemu što vam je na pameti.

Škorpija

Zavodljive usne. Ne postoji niko senzualniji od Škorpija. Ako još uvek niste savladali umetnost naglašavanja usta i postizanja seksi look-a, onda idite odmah ispred ogledala i počnite da vežbate. Za hrabar izgled, počnite olovkom za usta da iscrtavate prirodan oblik- osim što ćete ih naglasiti, to će uticati i da vam karmin duže traje. Onda odaberite omiljenu boju karmina i na kraju stavite sjaj. Za hipnotički izgled (kome niko neće odoleti) koristite sjaj u boji. Ne zaboravite – jedna stvar koja uvek mora da se nađe u vašoj torbi je ruž za usta!

Stelac

Prelepe trepavice. Vi ste prava kraljica flerta, tako da što više naglasite i uvijete vaše trepavice dobićete više zavodljive moći da opčinite bilo koga sa kim ste stupili kontakt. Ako vam je potrebna veća dužina, možete da probate da ugradite veštačke trepavice koje će rešiti taj nedostatak. Zatim kupite najbolju maskaru koja će u zavisnosti od vaših potreba produžiti trepavice ili ih učiniti gušćim.

Jarac

Jake obrve. Kao Jarac, vi posedujete izuzetno snažan karakter, ali i jake obrve koje vas čine mnogo ozbiljnijim. S obzirom da Jarac često ima veoma guste obrve, veoma je bitno da prvo definišite njihov oblik. U tome će vam najviše pomoći kozmetičar koji će tačno prilagoditi oblik vašem licu. Boja je takođe važna, pa zato prepustite taj posao stručnjaku. Zatim investirajte u proizvode za negu kao što su olovke, četka i sama boja.

Vodolija

Upečatljiv izgled. Vi ste individualac i vaš izgled bi trebalo da bude prepoznatljiv i jedinstven. Pravo je vreme da se opustite i izrazite sebe – kroz šminku, frizuru i savršene outfite.

Riba

Oči – ogledalo duše. Vi imate mogućnost da ostvarite veoma značajne kontakte sa ljudima koji se u vašem prisustvu osećaju prijatno – i smatraju da ste vi jedina osoba u univerzumu. Za to su zaslužne vaše oči koje su pune topline i koje su pravo ogledalo vaše duše. Zato je važno da ne preterujete sa šminkanjem očiju jer treba da ih naglasite, a ne prekrijete ili sakrijete.

24sata