Povodom ulaska u jesenji period, karakterističan i po masovnom klanju krmaka, u prijedorskoj krčmi “Kod Neđe debelog” danas od 21 čas gostuju članovi satirično komičarske trupe AKT “Alija Sirotanović” iz Banjaluke.

– Jesen je naše omiljeno doba koje izaziva oštar holesterol. Zato nam stižu majstori humora Mirkan, Igor i Dule koji će vas sigurno natjerati da se upišate od smijeha i rike, kao nerasti pred klanje – poručuje Neđo Gojić, zvani debeli.

U krčmi će po tradiciji svirati samo hevi metal i rokenrol, a Neđo je za svoje goste pripremio mlade i oskudno odjevene hostese.

– Zbog obilježavanja 20 godina od potpisivanja Dejtonskog mirovnog sporazuma prihod od prodate rakije namjeravamo da doniramo porodicama Milošević, Tuđman i Iz(m)etbegović, koje su najzaslužnije što se danas na eks-ju prostorima živi u nezapamćenom blagostanju – otkrivaju sa osmijehom organizatori.

Podsjećamo, krčma “Kod Neđe” izazvala je pažnju cijelog regiona organizovanjem Svjetskog prvenstva u brzom jedenju čvaraka, zatim Rakijalinova kao kontre Valentinovu, Večeri klasične muzike i Kronerskog dočeka Nove godine.