Policija traga za licem koje je noćas u Gradišci iz vatrenog oružja ubilo muškarca čiji su inicijali M.V. /38/ iz ovog mjesta, rekla je portparol Centra javne bezbjednosti Banjaluka Marija Markanović.

Srna nezvanično saznaje da je ubijen Milan Vujičić.

Markanovićeva je naglasila da se ubistvo dogodilo jutros u 4.20 časova u Ulici šesnaest srpskih junaka, ispred ugostiteljskog objekta “Kasper”.

U toku je prikupljanje dokaza i informacija s ciljem rasvjetljavanja krivičnog djela ubistvo i pronalaska izvršioca.

Gradiško naselje Senjak u kome se desilo ubistvo ispred kafe- bara “Kasper” od jutros je blokirano jakim policijskim snagama koje obezbjeđuju mjesto zločina.

Slična situacija je i na ulazima i izlazima iz grada gdje pripadnici Јedinice za podršku Stanice javne bezbjednosti Gradiška kontrolišu sva vozila.

Kako nezvanično saznajemo, ubistvu Milana Vujčića prethodila je svađa ispred pomenutog ugostiteljskog objekta nakon čega su se čuli pucnji iz vatrenog oružja. Iako nisu željeli pred kameru, mješatni Senjaka kažu da je Vujičić od ranije poznat policiji i sa “podebljim” dosijeom.

Na mjestu događaja su dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka i pripadnici Stanice javne bezbjednosti Gradiška koji  još obavljaju uviđaj.

RTRS