Luka Kačavenda reprezentativac Republike Srpske koji je boravio u kampu Fudbalskog saveza Srbije, inače golman kadetskog tima Rudar Prijedora nalazi se na meti novosadske Vojvodine. „Lale“ su se raspitivale za mladog čuvara mreže pri posljednjem gostovanju ekspedicije Rudar Prijedora u „srpskoj Atini“.

-Ljudi iz Vojvodine su nas pitali za Luku Kačavendu što nam govori i potvrđuje da se nalazimo na pravom putu. Eto, nedavno u dresu mlade reprezentacije BiH su igrala i naša bivša tri člana Ajdin Redžić, Siniša Saničanin i Aleksandar Jovičić, ovaj posljednji danas je uzdanica i našeg seniorskog tima. To samo govori da moramo da produžimo dobro utabanim putem i da se u budućnosti još više posvetimo omladinskom pogonu kluba i radu sa najmlađima – istakao je promotor omladinskog pogona Rudar Prijedora Slaviša Kralj.

Mladi golman Prijedorčana nalazi se na reprezentativnom spisku FS Republike Srpske za akciju u Rogatici koja je planirana za subotu, 17. oktobra (14 časova) protiv vršnjaka Mladosti.

prijedor24h