Slobodni muškarci u novoj vezi paze na detalje u seksu jer ne znaju što mogu očekivati ​​i vrlo su oprezni.

Oženjeni muškarci kažu da im je najdraži seks pomirenja – ali bez prethodne komplicirane svađe. Oni bi stvari malo začinili pokojom psovkom i cijepanjem odjeće kao poslije prave svađe.

ORALNI SEKS
Oralni seks je uvijek poželjan. Slobodni muškarci kažu da su spremni uzvratiti istom mjerom, a dame koje ovo uskraćuju svom partneru zapravo ga lišavaju jedne od najvećih potajnih želja što se seksa tiče. Oženjeni muškarci imaju primjedbu da supruge često samo “odrade” posao pa bi im bilo draže da to rade rjeđe, ali vatreno kao na početku.

SEKSI ODJEĆA
Muškarcima u braku nedostaje malo fantazije. U novoj vezi muškarci pokazuju romantiku tako što će vam predložiti nositi njegovu košulju. Kako to već biva u braku, žene često seksi krpice zamjene komotnom odjećom. Da biste ga “imale u šaci” pamučne gaće i isprane pidžame zamijenite seksi čipkastim rubljem.

U KREVETU
Ako niste u dugoj vezi ili braku, on bi volio da mu kažete što i kako volite, a još draže bi mu bilo da sve pokažete i lagano ga povedete, korak po korak, do obostranog zadovoljstva. Muškarcima u braku nedostaje malo fantazije i poneko iznenađenje. U anketi su rekli da bi ih usrećilo da s njima podijelite tajne misli koje će razbiti rutinu. Odvedite ga na neko mjesto ili izmislite svoj ​​scenarij za ljubavnu igru.

Na početku veze birate mjesta gdje još se još niste sreli u ljubavnom zanosu. Jedno od najpoželjnijih mjesta je ured.

Muškarci u braku su manje zahtjevni. Budući da živite zajedno, njima bi dobro pao seks koji nije u kuhinji ili dnevnom boravku gdje navečer muku mučite kako platiti ratu kredita.

Portal oko