Život bi bio mnogo siromašniji bez seksualnih fantazija, ali dobro je što neke od njih ostaju samo u našoj glavi.

Ove fantazije su uobičajene i mnogi se na njih lože, ali ne bi trebalo da ih realizuju.

Vanbračna afera

Pomisao na vanbračnu vezu je ponekada zaista veliki stimulans. Zabranjeno voće, strast, seks, seks i seks…Kada se u koncepciju umeša realnost, onda je neminovno da lažeš partnera, a to je užasno. Kad prevariš supruga ili suprugu, onda si prevario celu svoju porodicu i šteta je nenadoknadiva. Nije vredno toga. Nikada. Recite “ne”.

Trojka s prijateljima

Generalno trojke su loša ideja za bračni par ili bili koji par koji je posvećen. U tom scenariju je najbolje biti treći, a ne onaj koji je u vezi. Ukoliko ste u paru, posle svega će ostati zadirkivanje, strelice, ljubomora,…Dakle, ako baš hoćete to da uradite nemojte dok ste trudni ili sa nekim koga dobro znate. To je recept za propast.

Seks sa prostitutkom (žigolom)

Neke muškarce pali ideja o tome da ženi plate za seks. Ženama ideja da joj plaćaju za seks takođe može da bude poput afrodizijaka. U pravom životu, taj rizik se ne isplati jer je rizik od dobijanja bolesti, ali i opasnost koja ide sa takvim poduhvatom, prevelik.

Seks na silu

Mnoge žene maštaju o seksu tokom kojeg je muškarac dominantan i cepa im odeću, a onda je tokom odnosa agresivan. Ipak, pravi čin prisiljavanja na seks? To već i nije tako seksi. Jedan muškarac je ispričao da je žena sa kojom se viđao tražila da joj provali u kuću i držeći joj nož pod grlom je siluje. Odmah je raskinuo s njom. To mu nije zvučalo seksi, nego kao silovanje. Ako već maštate o tome, zadržite misli za sebe.

Striptizeta i striper

Jedna je stvar da zamišljate da se skidate pred muškarcima u stirptiz klubu, dok su sve oči uprte u vas. Potpuno je drugačije ako stvarno treba da raširite noge pred muškarcem kog ne poznajete.

24sata