Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Okolina će vam biti naklonjena, pa bi čak i potpuno nepoznati ljudi mogli da vam iskažu simpatije. Moguće je uspešno putovanje u inostranstvo. Ako ne planirate put, pronalazićete zadovoljstvo u druženju sa mladima, decom ili ćete čuti lepu vest od osobe koja živi daleko od vas.

Bik

Tragaćete za intelektualnim podsticajima, društvom zanimljivih sagovornika i ljudima od kojih imate šta da naučite. U ljubavi ćete igrati na sve ili ništa, ići ćete do kraja bez obzira na ishod. Nećete dopustiti da se druga strana poigrava vašim osećanjima. Ako treba, ponosno ćete dići glavu i nastaviti dalje sami.

Blizanci

Odnos sa partnerom biće napet pa ćete biti uznemireni i nezadovoljni. Pokušaji ozbiljnog razgovora vrlo brzo će se završavati u svađi, pa pre nego što se upustite u takvu stvar, sredite svoje misli. Mogući su nesporazumi sa rođacima, a pripazite i na lažne i prevrtljive prijatelje. Neko će vam otkriti svoje pravo lice.

Rak

Mogli biste da se razočarate u prijatelje koji s vama rado izlaze, ali ih nema kada vama treba razgovor. Domaćicama će nedostajati volje za gomilu kućanskih poslova. Biće vam potrebna promena.

Lav

Uživaćete obavljajući svakodnevne poslove i radovati se susretu s nekim ljudima. Stariji će se baviti unucima i opuštati se u igri s njima. Ljubavni život ostvariće većinu vaših intimnih nadanja. Mnogi će se uveriti u snagu svojih i partnerovih osećaja, uživati u zajedničkim trenucima i planovima za budućnost.

Devica

Može da vam se dogodi da pogrešno procenite situaciju i da nekim ljudima pridate prevelik značaj. Pokušaćete neke okolnosti da dovedete u željene okvire, ali biće vam potrebna podrška porodice, koja bi mogla da izostane. Ljubavna prilika biće vam nadohvat ruke, pazite samo da je ne propustite. Ako budete previše oklevali, propustićete pravi trenutak.

Vaga

Dan kao stvoren je za učvršćivanje veze među parovima koji su tek odnedavno zajedno. Zato nećete pogrešiti ako u odnos unesete više mašte, romantike i strasti. Crpećete zadovoljstvo iz malih stvari – obradovaće vas kafa sa dobrim prijateljem, gledanje omiljene serije ili čitanje zanimljive knjige.

Škorpija

Bićete posebno nadahnuti za nadmudrivanja i duhovite razgovore. Mozak će vam raditi punom parom i isticaćete se duhovitošću. Opustite se u društvu jer je dobra zabava zagarantovana, a nije isključeno ni novo poznanstvo. Posvetićete se sređivanju računa, a mlađi će prionuti na učenje.

Strelac

Osećaćete da je vreme za novi početak, ali ne samo za konkretnu akciju nego i za preokrete u vašem načinu razmišljanja. Nećete dopustiti da vas sitne neprilike zaustave u ispunjenju želja. Zabavom i izlascima suprotstavićete se lošem raspoloženju. Nameravate li da se intenzivnije bavite sportom, ne zaboravite da zagrejete mišiće.

Jarac

Osećaćete da ste sami sebi dovoljni. Izbegavaćete veliko društvo i uživati u tišini svoga doma. Nemojte da komplikujete život sebi i drugima oklevanjem i analizama budućnosti. Prepustite se svojoj intuiciji jer će vas nepogrešivo odvesti u pravom smeru. Brinite o kondiciji – treba vam više kretanja i telesne aktivnosti.

Vodolija

Primaćete od partnera više nežnosti i topline, pa iako će ti trenuci možda trajati kratko, ne zanemarujte njihovu važnost. Samci, probuđena privlačnost prema nekome ko vam se jako sviđa biće uzajamna. Prijatelji će vas zadirkivati, jer će primetiti da ste zbog zaljubljenosti zbunjeni i odsutni mislima.

Ribe

Reagovaćete na raspoloženja osoba koje vas okružuju. Lako ćete se uneti u nečiju tužnu priču ili probleme, nastojeći da pomognete savetom, ali i sami biste mogli da počnete da se osećate lošije. Ako vam se čini da vas roditelji sputavaju, izborite se za svoju samostalnost, naravno, ako i sami osećate da je vreme za novi životni početak.

24sata