Vagama se smeši tajna ljubavna veza, dok je Jarac potpuno okrenut poslu.

Ovan

S obzirom na današnji raspored planeta možete se nadati danu punom događaja kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Za sada se sjajno snalazite u ulozi žonglera koja vam je dodeljena. Sve zadatke uspešno obavljate ,a kad je o ljubavi reč, pretvarate se u najuporniju osobu na svetu.

Bik

Bikovi su danas okrenuti novcu i razmišljanju o novim načinima za umnožavanje svojih materijalnih dobara. Kod vas je sve podređeno prijatnim stvarima, pa ćete se najverovatnije ponovo baciti u neki projekat koji će vam omogućiti da sa svojom porodicom provedete još kvalitetnog vremena u zajednički izabranom i opremljenom prostoru.

Blizanci

Vaše emocije će danas biti dovedene do usijanja! Neko vas je pritisnuo tamo gde ste najmekši i vi već gubite glavu. Shvatite da ste danas zbog upliva Meseca prenaglašeno emotivni, pa vas je lako izbaciti iz takta, i ukoliko kažete nešto što ne mislite biste mogli da se nađete u nezgodnoj situaciji, a posle će vam biti žao.

Rak

Tajnoviti Rakovi vrijedno rade na ostvarenju svojih nauma. Za sada vam ide na ruku i vrijeme i okolnosti, a i vaši najmiliji nisu zagrijani da vam postavljaju suvišna pitanja, pa vi sa zadovoljstvom, neometano nastavljate po svome. Želite učiniti nešto za sebe , pa se danas u tom smijeru upotpunosti okrećete.

Lav

Lavovi se pripremaju za izlazak ili neki vid zabave. Danas vam je glavna misao da se dobro provedete i da na taj način sebi napunite baterije. Za sada vam je potrebno da ne mislite o ozbiljnim stvarima, kao i da se malo više date u neke vidove relaksacije ili uopšte da se bavite onim aktivnostima koje vam prijaju.

Devica

Vredne Device se i danas svojski bacaju na posao. Vi radite kao da ne postoji sutra! Sve što zamislite sada ste skloni i da ostvarite što je u neku ruku i više nego sjajno. Praktičan rad je kod vas jednako važan kao i intelektualno usavršavanje, pa ćete se sada sa istim žarom baciti i na osposobljavanje vaših projekata u praksi.

Vaga

Vagama se smeši tajna ljubavna veza. Neki pripadnici ovog znaka to mogu osetiti kroz zaljubljivanje u osobu koja je na neki način zabranjeno voće, dok će neki zaista da se upuste u vezu koja će zbog svoje prirode morati biti skrivena od očiju javnosti. Koliko god vam to slatko bilo, zvezde vam poručuju da ne sedite na dve stolice!

Škorpija

Ukoliko vam je ovaj dan počeo sa nervozom bolje bi bilo da odgodite sve aktivnosti i zadržite se u krevetu. Mogući su sukobi kako sa dragim ljudima , tako i sa onima iz poslovnog okruženja, što vi zbog vašeg oštrog jezika, prosto ne možete izbeći. Ako ništa drugo, bar pokušajte da izbegavate ljude koji vam ne odogovaraju.

Strelac

S obzirom na raspored planeta danas ćete se najbolje osećati u ljubavnom zagrljaju uz partnera koji će vas u dovoljnoj meri podržati. U slučaju da ste planirali drugačiji vid aktivnosti, obavezno nastojte da malo vremena izdvojite i za voljenu osobu koja će se sigurno potruditi da se osetite dovoljno voljenim i potrebnim.

Jarac

Vi ste se okrenuli poslu i sticanju novih znanja. Između ostalog spremni ste na različite vrste odricanja, koje će vam ovaj put doneti dobrobit sa poslovne strane. Znate zbog čega se i u kojoj meri angažujete i to je trenutno dovoljno da zadrži vaša interesovanja, te da vam da snage da nastavite da radite istim intenzitetom.

Vodolija

Danas se možete posvetiti nekim stvarima koje se tiču umetnosti ili prosto kreativnog izražavanja. Dobar je period i za ljubav i sve ono što se nje tiče, pa biste ukoliko stvari na ovom polju nistu išle najbolje, sada mogli da iskoristite povoljni zvezdani uticaj da ih popravite i okrenete u svoju korist.

Ribe

Vi želite da spavate i ako bi vas neko pitao danas biste najradije da ceo dan provedete upravo u krevetu uz hranu koju bi vam neko donosio u krevet i sve ostale pogodnosti koje imate samo onda kada ste bolesni, pa se vaši najmiliji prosto sjate oko vas. Ceo tretman ne možete dobiti, ali dobar deo svojih težnji možete sprovesti u delo.

24sata