Saznajte šta su vam zvezde spremila na polju ljubavi, zdravlja i posla za današnji dan.

Ovan

Vi ćete nastojati danas da se posvetite potrebama vaših ukućana i uopšte porodice. Kupovina koja se tiče vašeg doma mogla bi da se realizuje u trenutku u kojem to najmanje očekujete. Ukoliko se, naprasno, kako kod vas to obično biva, odlučite za bilo koji vid troška danas, prvo proverite stanje na računu da biste imali uvid u to koliko možete da potrošite.

Bik

Želeli biste da se danas pozabavite razradom plana vaših daljih poslovnih projekata. U tom smislu bi vam zatrebao savetnik, pa ćete nastojati da sa osobom od poverenja prvo razmotrite vaše planove, pa se tek onda upustiti u njihovu dalju realizaciju. Za sada ste na dobrom putu, nemojte da se premišljate isuviše.

Blizanci

Odlučili ste da prećutite stvarno stanje vaših finasija nekome iz vaše bliže okoline ko se za tu oblast možda isuviše interesuje. Neko bi želeo da zloupotrebi vašu želju i volju da pomognete, pa ćete morati da se poslužite malim prikrivanjem istine, da biste to izbegli. Nećete to smatrati velikim zlom, nego prosto zaobilaženjem sukobljavanja.

Rak

Vi ste danas van svih onih poslovnih tema koje su već postale deo vaših svakodnevnih razmišljanja i u neku ruku briga. Okrenuli ste se druženjima, zabavi, prijateljima. Svemu onom što vam inače nedostaje u nekom svakodnevnom, poslovnom okruženju. Odlučili ste da se malo zabavite, pa koliko god da vas to koštalo.

Lav

Iako ste se ponovo nameračili na nizanje poslovnih ideja i projekata, uopšte na aktivnosti u poslovnom smislu, nećete biti slepi ni gluvi za dešavanja na ljubavnom planu. U vaš život bi se mogao ušetati neko kome neće biti teško da preuzme inicijativu i uputi vam znak da ste predmet njegovog interesovanja.

Devica

S obzirom na to da ste ovih dana više usmereni na neki vid usavršavanja, danas biste se mogli naći u situaciji da pronađete odgovarajuću literaturu, kao i da se malo više usmerite na učenje uopšte. Pred vama je dan ispunjen aktivnostima ovog tipa. Najradije se zadržavate u toploj sobi uz dobru knjigu.

Vaga

Malo možete da odahnete sa ulaskom Sunca u vašu šestu kuću, kuću posla. Neki od odnosa koji su u zadnje vreme poprimili zabrinjavajuću notu sada će se popraviti. Ipak, danas nije dan da se upustite u raščišćavanje stvari, jer niste u najboljem raspoloženju, a Mesec bi vam sa svojim vrtoglavim kretnjama mogao pokvariti račune.

Škorpija

Pred vam je dan koji biste najradije poželeli da izbegnete kada je o obavezama reč. Imate toliko toga na dnevnom redu da ne znate kuda biste pre krenuli. Pokušaćete da se izvučete od svih vanrednih aktivnosti, kao i da se na neki način oslobodite od uobičajenih dnevnih obaveza. Danas bi vam prijalo druženje i izlazak pa to sebi i priuštite.

Strelac

Danas ćete se držati uglavnom onih uobičajenih dnevnih dešavanja koja će se svesti na posao i kontakte koji su u vezi sa poslom koji radite. Prija vam da se povremeno u potpunosti posvetite obavezama koje imate, kao i da se na taj način malo odmorite od svih onih stvari koje vas na privatnom planu tište.

Jarac

Jarčevima je ovo vreme pogodno za ljubav. U elementu ste i osećate da je došao trenutak da se pozabavite sa otkrivanjem svoje naklonosti osobi koju već duže vreme posmatrate. Za vas uvek postoji jedan period procenjivanja i vaganja, nakon kojeg donosite konačan sud o tome da li je osoba zaista vredna vaše naklonosti ili ne.

Vodolija

Vi ćete i danas svoj posao poneti kući! Sve su prilike da ćete se dati u rad i više nego što ste mislili. Danas ćete dokazati i sebi i drugima da je nemoguće da vas u poslovnom smislu iko zameni, jer ste samo vi u stanju da tako brzo i efektno rešite sve poteškoće, pa i da izađete sa najoriginalnijim priedlogom kada se on traži.

Ribe

Vama je ovo dan pun kontakata i susreta kako onih prijateljskih tako i rodbinskih. Pozabavite se malo i sa porodičnim odnosima, jer ćete danas upravo u tom krugu imati maksimum zadovljstva i sreće. Iako ne tako česta okupljanja tog tipa za vas su izvor prijatnih emocija i pravog opuštanja.

24sata