Pogledajte šta su vam zvezde spremile za danas na plju ljubavi, posla i zdravlja.

Ovan

Danas ste izuzetno dobro raspoloženi i želite da se svi oko vas osećaju tako. Dajete sve od sebe da dragim ljudima obezbedite prijatne trenutke, a zauzvrat možete očekivati da vam oni uzvrate istom merom. Dan je pogodan za odmor i sve relaksirajuće aktivnosti. Nastojte da ga maksimalno iskoristite i time okrepite i duh i telo.

Bik

Još uvek ste nervozni zbog nekih dešavanja u porodici, odnosno, više se osećate zapostavljenima. Problem je u tome što trenutno niko nema ni vremena ni želje da vam se posveti u toj meri u kojoj biste vi hteli. Možda treba da razmislite o tome da se nečija ljubav ne meri količinom vremena koju provede sa vama.

Blizanci

Konačno odmor, mislite vi i već sebi dan punite obavezama, doduše privatnog tipa. Iako vam prijaju susreti sa prijateljima, zanimljivo je to što ste skloni da današnje dogovore s njima doživljavate kao neku vrstu obaveza. Niste ni svesni da ste poslovnu organizaciju preneli i na privatni plan. Sasvim zaboravljate da se opustite.

Rak

Danas je pred vama gomila obaveza. Bilo da radite, bilo da ste slobodni, dan će vam biti ispunjen do te mere da na kraju nećete znati ni ko ste ni gde ste. Navalili ste da završite neke od obaveza koje ste sebi , na neki način nametnuli, pa ste se sad našli u stisci sa vremenom. Ipak, ne odustajete i obaveze do večeri privodite kraju.

Lav

Vama je danas u planu putovanje. Bilo da se radi o daljoj, bilo o bližoj destinaciji, šanse da ga realizujete su više nego velike. Naprosto vam je potreban mali beg da biste se sabrali i prikupili snagu. Okolina počinje da vas guši i da vam smeta. Osećate se pomalo sputano, što ne leži vašoj kraljevskoj prirodi.

Devica

Niste ni danas baš preterano zadovoljni, ali šta je tu je. Pošto stvarni uzrok nezadovoljstva leži u vama, nastojte da se posvetite razrešenju unutrašnjih koniflikata, koji su ovaj put jednostavniji nego što mislite. Vi ste bar majstor u samousavršavanju, pa ovo preispitivanje i samoanaliziranje pokušajte tako i da doživite.

Vaga

I danas vam se smeše prijatna ljubavna događanja. Oni zauzeti , ipak, imaju više sreće nego slobodni pripadnici znaka. Partner će se potruditi da stvori atmosferu ljubavi i romantike, koja vam je potrebna da biste se osećali sigurnim i zadovoljnim, što će vas potpuno opčiniti. Vaš odnos dobija na stabilnosti.

Škorpija

Danas treba da se pozabavite svojim zdravstvenim stanjem. Bilo da ste isuviše eksplozivni, pa planete za svaku sitnicu, te je vaš problem više u domenu emocija, bilo da ste se icrpeli, pa vam vaše telo šalje upozoravajuće signale, zastanite i razmislite na koji način biste mogli sebi da olakšate tegobe.

Strelac

Za Strelčeve je ovo još jedan dan u kojem mogu da se posvete svojim mnogobrojnim i interesantnim hobijima. Šta god da vam pričinjava zadovoljstvo danas će imati prioritet. Osećate se odlično, pa ni sportske aktivnosti vam neće biti mrske. Prijateljska utakmica, a kasnije dobro druženje, ulepšalo bi vam vreme.

Jarac

Još uvek se držite proverenih metoda odmaranja u krugu vama dragih bića. Čini se da vam je potrebna duža pauza od kontakata sa spoljnim svetom. Nekako ste razočarani , bilo da je reč o nekom događaju , bilo o ljudima. Ipak, nije sve tako turobno kako se čini, nakon ove pauze, bićete ponovo kao novi.

Vodolija

Vodolije bi se mogle ponovo uputiti u istraživanje novih mesta i predela. Za vas je bitno da danas pronađete nešto što do sada niste, pa makar se radilo o običnom butiku ili parfimeriji u koju još niste kročili. Nije nužno da napustite prebivalište da biste se osećali dobro, bitno je da je to neki novi, vama zanimljiv kutak.

Ribe

Danas ste okrenuti finansijskim proračunima. Istina, nije vas baš uobičajeno videti u tom raspoloženju, ali sticaj okolnosti je takav da pokušavate da svoja sredstva što pametnije uložite. Ukoliko je reč o kupovini, pokušavaćete da prođete što povoljnije i u tu svrhu vam neće biti žao više vremena provesti u obilasku radnji.

24sata