Sada je doba godine u kojem Škorpija ima vlast. Vladavina ovog znaka traje od 23. 10. do 22. 11. i to je vreme kada isplivavaju mnoge tajne i mračne strasti.

Planeta koja vlada Škorpijom je Pluton i iako su mu naučnici oduzeli titulu planete, astrolozi ne menjaju njegov značaj.

Godinama smo pod uticajem Plutona i Urana i njihovo zajedničko dejstvo utiče na sve znakove.

Sada je vreme da se okrene novi list, da se smejemo svojim posrnućima i da stegnemo zube.

Za Škorpiju je sada vreme potpune dominacije. Vreme da izađe naga na ulicu i napravi neku ludost. Ovaj znak sada čeka pojačana intimnost.

Sve one stvari po kojima je ovaj znak poznat, a to bi bili seks, još seksa, moć i mračne fantazije sada stupaju na scenu.

Ono što bi trebalo da ostavite po strani su ozbiljni razgovori jer će energije naginjati impulsivnosti.

Sada je i vreme da se ostvare sve one stvari za koje ste mislili da su nemoguće. Pored Škorpije i Jarca, ovaj period će biti uspešan i za Device. Ovo je vreme za radnike i ljubavnike.

Od 12. novembra 2015. godine Mars ulazi u Vagu, znak partnerstva, gde će ga dočekati Venera, koja je tu od 8. novembra, a to donosi promene. U ovom periodu može doći do značajnih ljubavnih događanja (dešavanja u partnerstvu bilo poslovnom bilo bračnom). Mars u Vagi je pod uticajem Venere. Lepota, finoća i šarm privućiće druge, pleniti i zavoditi. Vreme će doneti usaglašenost u vezi ili braku, naročito ako smo taktični i tolerantni i ako smo spremni da se uskladimo sa drugima.

Škorpije kojima je rođendan u narednih 29 dana kao i neke Device osetiće rast u seksualnoj energiji.

Ovo je dobro vreme i za isceljenje, kao i ljude koji se bave informacijama.

24sata