Vaga će odbiti da ispuni zahteve na poslu, a Jarcu se smeši poslovni put.

Ovan

Nervoza koju ste početkom nedelje osetili, sada je prerasla u potpunu ravnodušnost. Uopšte niste zainteresovani za rad, a ni za bilo šta što bi se s njim moglo povezati. Za sada vam je najvažnije da se sklonite od bilo kog tipa negativnih misli , kao i da se od mogućih problema bilo koje vrste distancirate.

Bik

Kad je o vama reč, sve što želite, radite, mislite trenutno povezano je sa dragim ljudima. Imate nekoliko interesantnih susreta koji će vam tokom dana zaista ulepšati trenutke, ali i otvoriti mogućnost da se sa nekim udružite u poslovnom smislu. Mogućnosti za realizaciju vaših planova biće na pretek, a na vama je da se odlučite za najbolji.

Blizanci

Radna tenzija pomalo opada i vi možete da odahnete.To ipak ne znači da ćete danas moći da se odmorite! Čak naprotiv! Obaveza i dalje imate suviše , ali ste sada smireniji i lakše podnosite njihov ubrzan tempo. Bolje ste organizovani, a samim tim i više spremni na bilo koji vid poteškoća koje bi se mogle pojaviti u poslu danas.

Rak

Niste voljni da se danas isuviše angažujete oko poslovnih dešavanja , ali vam se to samo po sebi nameće. Ipak, uspevate da se uz odgovarajući tempo oslobodite većeg broja dužnosti što vam ostavlja i dovoljno vremena za vas i vaše najmilije. Kad je o dešavanjima na tom planu reč, prijalo bi vam da ste malo više sa njima.

Lav

Još jedan dan u kojem biste najradije iskočili iz svoje kože. Za početak naučite da se ne može sve oko vas meriti sa onim što želite ili zamišljate, a onda shvatite da je nekada stvari potrebno razmotriti i iz drugih uglova, jer ćete samo na taj način steći koliko – toliko tačan uvid u ono što se dešava. Naučite se čekanju.

Devica

Iako je pred vama relativno uspešan dan, bar kad je o ljubavi reč, to ne znači da ćete pojedine neprijatnosti izbeći. Lako je moguće da se nađete u sukobu sa dugogodišnjim prijateljem koji će nesmotreno reći nešto što će vas povrediti. Ipak se ne uvlačite u dalju raspravu jer vam ona ovaj put neće doneti ništa osim neprijatnosti.

Vaga

Ako se uzme u obzir da ste ipak u izvesnoj meri povređeni , kad je o vašem poslovnom okruženju reč, nije ni čudo što se danas oglušujete o neke zahteve ili molbe vaših kolega, ili čak otvoreno odbijate da radite ono što ne spada u uobičajene dnevne aktivnosti. Utehu nalazite tek po završetku radnog vremena, u krugu dragih osoba.

Škorpija

Vi ste danas okrenuti isključivo ostvarenju nekih ličnih ciljeva i težnji. Za sada vam je prioritet da svoje, ionako brojne aktivnosti, usaglasite sa vremenom koje vam je na raspolaganju. Na ljubavnom planu vam se smeše prijatni trenuci sa voljenom osobom, a ukoliko ste slobodni, zadržavate se na posmatranju neke osobe iz okoline.

Strelac

Ni danas niste bolje volje. Potrebno vam je da se odmorite, opustite i uopšte da se rasteretite od svih stvari koje vas u poslednje vreme isuviše pritiskaju na poslovnom planu. Nastojte da se više pozabavite stvarima koje vam prijaju, a što manje vremena provodite među ljudima čije vas prisustvo na bilo koji način iritira.

Jarac

Kod vas je tenzija u vidu većeg broja obaveza još uvek prisutna. Nekim pripadnicima ovog znaka se smeši kraći poslovni put. Iako niste zadovoljni takvim razvojem situacije, ipak se odlučujete da i to obavite u nadi da ćete tako staviti tačku bar na jedan deo vaših poslovanja. Ne brinite, sutra ćete već uploviti u mirniji tempo.

Vodolija

Vi biste se danas najradije samo držali šetanja, kafa, neobaveznih razgovora uopšte bilo čega što bi moglo da se nazove razbibrigom. Ukoliko nađete nekog ko ima dovoljno vremena i nerava da vas sluša bićete srećni, ali vrlo lako je moguće da su ljudi od kojih tu vrstu druženja očekujete zauzeti poslom i nemaju vremena za rasipanje.

Ribe

Još jedan prijatan dan je pred vama. Danas ste izuzetno dobre volje, još ako ste sa ljubavne strane izgladili sve nesporazume, osećaćete se prosto sjajno. Prema partneru ste veoma blagonakloni i nežni, što se posle nedavnih dešavanja moglo i očekivati. On, s druge strane, uživa u svakom trenutku s vama, što će vam i pokazati.

24sata