Zaboravite onu otrcanu “da li veruješ u ljubav na prvi pogled ili treba da prođem opet”, ovo zapravo radi kada prilaziš ženama starijim od 18 godina.

10. Izvini, da li je ovo mesto slobodno?

Za početak, ispašćeš ljubazan što je samo po sebi retko. Već ste probili led u razgovoru oko nečega potpuno prihvatljivog i sada se samo okreni, nasmeši i nastavi da ćaskaš. Biće mnogo opuštenije.

9. Ćao, hoćeš da igraš sa mnom?

Nisu naši stari bili naivni. Ples je seksi, samim tim i ovaj prilaz će biti. Time niste navalentni, a ako devojka odbije i nije strašno – i njoj i tebi će biti manje neprijatno jer je naprosto odbila ples.

8. Hej, izlaziš li ovde često? Gde bih mogao da…

… Ostavim kaput? Naručim piće? Oženim tvoju drugaricu? Kapirate poentu. Sada kada si privukao njenu pažnju, vreme je za napad. Možda završite zajedno i poradite na mestu na kojem je muška G tačka.

7. Zar ne misliš da je ovo mesto…

E, sad pogledaj kako se provodi. Ako joj je super reci da je mesto sjajno i pričajte o izlascima, ako joj je dosadno – odlično. Pričajte još malo i predloži joj da malo prošetate.

6. Izgledaš kao da bi ti baš prijao zanimljiv razgovor.

Ne samo što je to retko opušten pristup nego joj sugerišeš da si duhovit, samopouzdan i zanimljiv. Sada je na tebi da probaš da je nasmeješ.

5. Samo mislim da bi neko trebalo da ti kaže da izgledaš fantastično večeras.

Ma, može da bude skot srca kamenoga, ali na ovo će ti reći “hvala”. A onda proceni da li je to bilo “hvala – odje*i” ili “hvala – želim đecu da ti rađam”. Kako god da okreneš, ispao si manje jadan od tipa koji se trlja o devojku na podijumu dok se ne okrene.

4. Ćao.

Majka svih prilazaka. Mnogo bolja od “mala, oš bombon” pristupa tako popularnih u našim klubovima. Realno, ako se devojci svidiš ovo je ponekad i više nego dovoljno.

3. Mnogo ti je lepa ta ogrlica, ima li neko posebno značenje?

Obratio si pažnju na detalje, bio pristojan i pun poštovanja. Ako joj se i posle ovoga ne svidiš – ona gubi.

2. Kakav je taj koktel koji piješ. Da li si možda raspoložena za još jedan?

Budi nasmejan i gledaj je pravo u oči. Ponovo je isti šablon kao sa plesom – manje je neprijatno ako odbije jer ne odbija direkt tebe nego piće. A ako pristane, kucni se i uživaj u čašici razgovora.

1. Gledam te celo veče, prelepo izgledaš i voleo bih da ti čujem glas.

Ovo primeni ako si primetio da ti celo veče šalje poglede. To je šlag na torti koji će zapečatiti prećutno muvanje. I uživaj!

24sata