Gorak ukus raskida svima je dobro poznat, ali ma koliko bolelo, moramo nastaviti dalje. Kada promeniš sledećih 1o stvari smatraj da si spremna za korak unapred.

Promeni njegovo ime u tvom telefonu

Nakon raskida tvoj bivši dragi ne može više da bude pod nazivom “Maza” ili “Ljubav”… Ukoliko ne želiš da izbrišeš njegov broj, onda preimenuj u neko neutralno ime kako ne bi bila u iskušenju da ga pozoviš u trenucima očaja ili u pijanom stanju.

Promeni frizuru

Šta mi žene najviše volimo da menjamo kod sebe? Frizuru naravno! A kada je pravo vreme da je promenimo? Odgovor bi bio kada želimo nov početak, kada želimo da završimo jedno poglavlje našeg života.

Nakon raskida obraduj sebe novom frizurom, pokaži svetu, a i njemu koliko ti je ustvari odlično u životu.

Promeni garderobu

Koji je najbolji lek za sve ženske probleme? Šoping naravno! Sada je pravo vreme da promenite stil ili jednostavno počastite sebe nekom novom krpicom.

Promeni svoju plejlistu

Uz “Wind of change” ste se poljubili prvi put, a zajedno ste išli da slušate “ S.A.R.S” …dok se ne oporaviš od raskida zabranjeno je slušati muziku koja će ti izazvati sećanja na srećna vremena i suze. Muzika nas pored mirisa najviše vraća u prošlost zato je bolje neizazivati uspomene dok se potpuno ne oporaviš.

Promeni svoje vikend planove

Do sada ste imali zajedničke, a sada se morate navikavati na novu situaciju i predlažemo da potpuno promeniš planove i isprobaš nešto novo. Za sada imaš vremena i slobode koje nisi imala dok si bila sa njim, iskoristi to.

Promeni parfem

Kao što smo rekli mirisi su najbolja karta za povratak u prošlost, a ti to sada ne želiš zar ne?

Promeni tip muškarca za izlazak

Vreme je za velike promene, a jedna od glavnih je da promeniš svoj tip muškaraca. Možda se tvoja sreća krije iza simpatičnog programera, umesto iza mišićavog fudbalera.

Promeni svoj pogled i mišljenje na veze

Posle gadnog raskida lako je misliti kako svaki momak želi samo da te iskoristi, međutim predlažemo da ti da lepo razmisliš i doneseš pravilan zaključak i što je najvažnije da zapamtiš rečenicu “Nisu svi isti”.

Međutim, postoji jedna stvar koju ni jedna devojka ne sme da menja ni zbog momka, ni zbog bilo koga drugog…

Sebe!

Dakle, ako je vaš parfem nešto što je vaše, a ne nešto što vas nužno vezuje za lika s kojim ste proveli neko vreme – ne menjajte ga! Ako vam se vaša frizura baš dopada – ne dirajte je!

Samo zato što veza sa njim nije uspela, ne znapči da nikad nećete naći momka s kojim ćete zaista imati ono što vam odgovara. Međutim, ako budete sebe menjale svaki put zbog lika, vema brzo ćete zaboraviti i potpuno zanemariti svoju suštinu. A odavno je dokazano da čovek ne može da bude srećan ako glumi da je nešto što nije.

24sata