Pogledajte kakva dešavanja vam zvezde danas predviđaju.

OVAN

Dobar aspekt između Sunca i Neptuna dobro se reflektuje na predstavnike vašeg znaka, naročito na one koji već imaju dobro razvijen posao ili koji rade u nekoj finansijskoj kompaniji. Moći ćete da se dogovorite oko svih bitnih pitanja koja se odnose na rešavanje mnogih problema, moguće sa strancima ili sa osobama koje žive u nekom drugom gradu.

BIK

Spremni ste da radite na novom projektu sa Devicom, Škorpijom, Ribama ili nekom Vagom ali izbegavajte raspravu sa Ovnom koji vas često kritikuje. Trudite se da ostavite dobar utisak na one sa kojima ste često u kontaktu. Veze sa osobama na položaju ili onima koji često putuju, otvaraju vam nove mogućnosti za zaradu.

BLIZANCI

Tranzitni Mars donosi vam priličnu dozu netolerancije jer je Mars u Devici. Niste spremni da mnogo toga tolerišete, naročito ako ste u poslovnoj vezi sa nekim ko vam je nešto obećao. Niste sigurni da će biti u stanju da ispuni obećanja. Očekujete poziv od nekog ko je oduvek prema vama bio fer.

RAK

Rođeni krajem znaka mogu se nadati povoljnom razvoju situacije, od onih koji su komunikativni i spremni da se bave kreativnim poslom. Kada je u pitanju posao sa svetlokosom osobom koja je spremna da se maksimalno angažuje na novom zajedničkom poslu. Rođeni sredinom 70ih mogu imati utisak kao da nekom moraju da polažu račune.

LAV

Situacija nije tako povoljna za sklapanje partnerskih poslova sa zemljanim znacima osim ako nemate jasnu koncepciju šta želite. Neko želi da vam se po svaku cenu nametne a vi to želite da izbegnete. Ne bi trebalo da se oslanjate na ono što čujete od Riba koji je prilično opterećen svojim problemima.

DEVICA

Verujete da možete da utičete na one koji su vam dragi da promene svoje odluke ali ako se radi o članovima porodice imaćete probleme. Bićete u prilici da im objasnite svoje stavove po mnogim pitanjima. Dobro će vam doći saradnja sa Rakom ili Jarcem mogli biste poslušati savet i nekog Bika koji je iskusniji od vas u poslu kojim se bavite.

VAGA

Trudite se da uradite sve što je do vas i maksimalno ste otvoreni za svaku vrstu saradnje sa onima koji možda i ne ulivaju baš veliko poverenje što se efikasnosti tiče ali verovatno imate utisak da vas neće izneveriti. Ako ste mladi, loša organizacija posla može biti razlog za neefikasnost ili možete biti previše opušteni i zanemariti svoje dužnosti.

ŠKORPIJA

Tranzit Meseca može doneti rešavanje pitanja u vezi sa novcem sa jednim Blizancem ili Devicom ili ćete postići dogovor sa bliskom osobom koja će vam po mnogim pitanjima pomoći da rešite dileme. Moći ćete da se dogovorite sa onima sa kojima ste već razgovarali o novom poslu kako bi se on realizovao u sferi plaćanja. Možete imati uspeh u medijima.

STRELAC

Veoma ste direktni i spremni da se upustite u nov posao sa nekim s kim ste već više puta o tome razgovarali. Trudite se da budete fer čak i prema onima koji ne zaslužuju vaše poverenje. Želite da saznate šta se krije iza onoga što vam plasiraju kao poverljive informacije Blizanci ili Lav. Ne bi trebalo da se dogovorite sa Devicom.

JARAC

Dobro ste raspoloženi, naročito ako treba da se sretnete sa poslovnim partnerom negde van mesta u kome živite i najverovatnije vam predstoji zajednički put. Moguće da ćete upoznati osobe koje se bave privatnim biznisom koje će biti spremne da vam ponude saradnju pod dobrim uslovima. Imate jasnu predstavu šta bi trebalo da uradite da biste popravili stanje na računu.

VODOLIJA

Strepite da bi neko mogao da vas stavi u neku vrstu iskušenja da morate da odaberete ono što je za vas najbolje.Neko može odati neku vašu tajnu, nešto što ste bili ubeđeni da se više neće pominjati. Nekome je stalo da sazna o vama ono što vama ne bi odgovaralo da bilo ko zna. Mogući su dobici sa više strana. Dobićete poziv od jedne Device.

RIBE

Mesec u Blizancima u dobrom aspektu sa Neptunom u vašem znaku vas čini spremnim da se prihvatite posla koji je pomalo rizičan. Verujete da će vam jedan Jarac dati koristan savet. Imate pomoć osoba koje bi želele da vam budu saradnici jer misle da bi od vas vas mogli da nauče posao. Tranzit Meseca donosi nove ponude iz neke velike firme.

Izvor: conopljanews