Problemi u ljubavi uvek nose nekaki predznak propadanja, a ako ih oboje primetite na vreme, onda možete spasiti vezu ili brak, ali većina neće uspeti

Ako od ovih 10 predznaka za vaš brak važi najmanje 3 – onda vaša veza ima da ode u majčinu, a za eventualnu ispravku imate još najviše par meseci.

Budite iskreni prema sebi dok čitate sledeće stavke:

  1. Ako u proteklih godinu dana niste dobili bilo kakav poklončić od partnera, čak ni mali znak pažnje kao što je omiljeni cvet ili čokolada ili eventualni blowjow.
  2. Vreme provedeno zajedno, 90% ste na internetu ili se družite i razgovarate sa svojim prijateljima, kao da izbegavate jedno drugo. Noću, spavate odvojeno ili kao brat isestra.
  3. Ne postoji nijedan zajednički obrok u nedelji kada slobodno razgovorate o tome koliko vam nedostaje oralni seks.
  4. Sve ređe ste zajedno, nema udvaranja ni međusobnog napaljivanja.

5. Pričate u prazno. On/ona sluša ono što govorite, a u sebi se ko zna šta misli i nema pojma o čemu ste pričali juče.

6. U poslednjih mesec dana niste legli u isto vreme ili zajedno, ali ne legli, već legli i povatali se, onako strastveno kao na početku veze.

7. Postoje dani (ako ste puno sati razdvojeni) kada niko ne šalje SMS jedno drugom tokom dana, a ne razgovarate telefonom.

8. Prdite pred partnerom, a retko i zatvarate vrata od WC-a kada kenjate.

9. Brijete noge i stavljate dezodoranse i šminku samo ako će vas gledati neki drugi ljudi. Za partnera se ne doterujete.

10. Samo jedno od vas dvoje uporno ide u prodavnicu i kod lerdija, a drugu stranu zabole što kod kuće nemate ni rizle ni kafu.

Ako se 3 izjave odnose na vaš odnos, trebalo bi da budete svesni problema kako biste izbegli kasnije veće probleme, potražite rešenje što je pre moguće. Svaki odnos treba graditi i negovati , no pitanje je do koje mere i koliko u njega treba ulagati , posebno ako trud ne daje rezultate.

atma.hr/besnopile.rs