Fudbaleri Rudar Prijedora danas (13.30 časova) na Gradskom stadionu dočekuju sarajevski Željezničar u okviru 14. kola Premijer lige BiH. Biće to jako važna utakmica za „rudare“ u kojoj će debitovati novi šef stručnog štaba Zlatko Jelisavac koji je naslijedio Borisa Gavrana.

-Ne predajemo se, borićemo se, a ujedno imamo i teži zadatak da polako uvodimo djecu Rudar Prijedora u tim, dajemo im šansu i da se oslanjamo na domaći kadar i igrače iz okruženja. Pred nama je utakmica sa Željezničarom u kojoj ne možemo mnogo da izgubimo, ali možemo da dobijemo. Snimio sam ekipu i mogu da budem zadovoljan. Nadam se da ćemo na terenu uspjeti da dođemo do povoljnog rezultata – istakao je Zlatko Jelisavac šef stručnog štaba Rudar Prijedora.

Jedan od aduta Prijedorčana biće golman Dalibor Kozić, posljednja prepreka pred napadačima iz Sarajeva.

-Prije svega želim mnogo sreće novom šefu stručnog štaba na poslu i želim da svi zajedno pokušamo da dođemo do našeg cilja i da se ne predajemo bez obzira na tešku situaciju u kojoj se nalazimo. Znamo ko je Željezničar, kakav rival nam dolazi u goste. Sarajlije nisu nepobjedive i nastojaćemo da na terenu ostvarimo što bolji rezultat – rekao je Dalibor Kozić.

Pod upitnikom za ovu utakmicu su Dejan Kojić i Mirza Džafić.

prijedor24h