Saznajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

Ovan

Posao – Uspešan period za pripadnike znaka čiji je posao povezan sa medijima ili putovanjima. Pokušajte da se priviknete na stil rada jedne Device, sve dok vaš vladar boravi u tom znaku. Neko će želeti da vas pridobije za svoje planove. Preko prijateljskih veza očekujte neku vrstu finansijske pomoći.

Ljubav – Niko ne može bolje od vas da zavodi, ali samo ukoliko rešite da to učinite. Prijaće vam da se viđate sa osobama koje vam se otvoreno dive. Škorpiji ili Jarcu teško padaju vaše promene raspoloženja, koje će biti naglašene početkom perioda.

Zdravlje – Bilo bi dobro da ostavite cigarete i da smanjite alkohol i kafu.

Bik

Posao – Naporan period za ambiciozne predstavnike znaka koji žele da uvek bude po njihovom, što neće moći tako lako da se dogodi. Sve dok Venera prolazi kroz Devicu osećaćete se kao da vam je nekakva opasnost iza leđa. Ali, bolje nađite način kako da uspostavite dobru komunikaciju sa saradnicima, a ne da ih sumnjičite.

Ljubav – Ukoliko ste ikada maštali da i vi osetite čari tajne veze, na pragu ste burnih događaja, koje nećete moći da kontrolišete, što vas neće naročito uzbuđivati, jer će biti jako izazovno. Ukoliko ste slobodni, ne razmišljajte o ozbiljnoj vezi.

Zdravlje – Povremene glavobolje i manja prehlada.

Blizanci

Posao – Tokom ovog perioda biće vam neophodni dobri saveti i organizacija posla, ali i više samopoštovanja. Zbog pogrešnih poslovnih poteza u prošlosti, nadređeni će uspeti da poljuljaju vaše samopouzdanje. Uspećete da nagovorite koleginicu ili prijatelja da prihvate vaš predlog za zajednički posao.

Ljubav – U vreme kada Merkur, vaš vladar, bude menjao znak, imaćete dovoljno vremena da preispitate odnos sa osobom koja vam se dopada. Život sa partnerom pretvorio se u pravi haos, jer nikada ne znate šta može da vam priredi. Moguća je veza sa Devicom, Škorpijom ili Jarcem.

Zdravlje – Smanjite obroke i proverite šećer.

Rak

Posao – Ulazak Merkura u Škorpiju ne odgovara onim predstavnicima znaka koji vole slobodu i ne podnose bilo kakvu vrstu autoriteta. Mladi Blizanci smelo će krenuti u nove poslovne poduhvate, bez razmišljanja o tome koliko će im se posao isplatiti.

Ljubav – Prvih dana perioda nećete biti sigurni kome možete da verujete i na koga da se oslonite. Ukoliko nemate stalnog partnera, u društvu ćete biti veoma uzdržani, osim kada je reč o Lavu ili Strelcu.

Zdravlje – Ukoliko smanjite alkohol, sredićete i oscilacije krvnog pritiska.

Lav

Posao – Trudite se da držite u svojim rukama konce svega što se događa u vašem okruženju, ali ste svesni da nemate na koga da se oslonite. Ukoliko ste odnedavno na novom radnom mestu, pokušajte da ne ulazite ni u kakve rasprave kako sa kolegama tako ni sa pretpostavljenim, čak i ako ste ubeđeni da ste u pravu. Mnogi Lavovi će dobiti povoljnu priliku da započnu rad sa strancima ili da pređu na novo, bolje radno mesto, često vezano za upravu.

Ljubav – Mnoge predstavnike znaka očekuju snažne emocije, a neki Lavovi će se prvi put zaljubiti. Dobro ćete se slagati sa drugim vodenim znacima, samo ako imate planete u Biku, Devici ili Jarcu. Ukoliko su planete u vatrenim i vazdušnim znacima, mogući su konflikti za svaku sitnicu.

Zdravlje – Budite oprezniji, pogotovo sa ekstremitetima.

Devica

Posao – Ukoliko ste bili vredni tokom prethodnog perioda, predstoje vam dobici, ali verovatno manji od očekivanih. Ako pak budete u prilici da birate između dva slična posla, izabraćete onaj koji je lošije plaćen. Krajem nedelje bićete u prilici da poboljšate status na poslu.

Ljubav – Iako ste spontani i detinjasti u ljubavi, u ovom periodu bilo bi bolje da budete malo racionalniji, jer će to biti u vašem interesu. Svaka prejaka emocija i preterana subjektivnost prilikom analiziranja ljubavnog života mogu naneti više štete nego koristi.

Zdravlje – Pazite se povrede leđa.

Vaga

Posao – Početak peroda donosi dobre mogućnosti za proširenje poslovne saradnje, posebno sa osobama na koje niste računali, ali ste se potajno nadali da će vam pružiti šansu da pokažete šta sve znate. Ukoliko vam se dopadne ideja o privatnom biznisu, i te kako će vam biti potrebna podrška Škorpije, Jarca ili Riba, a moguć je ulazak i u partnerski odnos. Budite oprezni u radu sa Ovnom ili Lavom.

Ljubav – Položaj Venere u dvanaestom polju može značiti romantičan susret sa osobom koja se bavi poslom vezanim za rizik. Verovatno ćete obnoviti vezu sa Škorpijom ili Jarcem.

Zdravlje – Kratkotrajna prehlada.

Škorpija

Posao – Mnogo planeta u astrološkoj kući planova može da vas inspiriše na novi posao, ili ćete poželeti da se oprobate u poslu o kojem već dugo razmišljate. Škorpije koje traže posao, Zahvaljujući posredstvu jedne prijateljice ili osobe koja je bliska vašoj kući, neke Škorpije uspeće da nađu posao.

Ljubav – Najverovatnije ćete ući u tajnu vezu sa nekim ko vas već dugo opseda. Nemojte se preterano nadati da će stalni partner, pogotovo ukoliko je rođen krajem pedesetih ili sedamdesetih imati mnogo vremena za vas. Ukoliko ste u vezi sa Ribama, situacija bi mogla prilično da se iskomplikuje.

Zdravlje – Problemi sa nesanicom.

Strelac

Posao – Saturn u vašem znaku zahteva mnoge promene. Pokušajte da obnovite veze i kontakte sa osobama sa kojima ste povremeno bili u konfliktu, ali samo ukoliko znate da na njih možete da se oslonite. Dobićete ponudu da se sretnete sa nekim ko će želeti da sa vama započne novi posao. Prisustvo Jupitera u vašoj desetoj kući doneće nekoliko poslovnih ponuda.

Ljubav – Kada je ljubav u pitanju, ovo će biti veoma romantičan i uzbudljiv period. Poželećete da se viđate sa jednom osobom, ali samo pod uslovom da to ostane u tajnosti. Dobro se slažete sa Rakom i Devicom.

Zdravlje – Proverite dioptriju.

Jarac

Posao – Najveća opasnost je obelodanjivanje ideja pred onima koji jedva čekaju da saznaju šta smerate da bi vas pretekli u tome. I dalje ste naivni kada je u pitanju saradnja sa osobama na koje računate, a koji su vas više puta izneverili.

Ljubav – Period nije povoljan za one pripadnike znaka koji nisu u dobrim odnosima sa članovima porodice ili se često raspravljaju oko izbora partnera. Trudite se da date sve od sebe da bi veza sa Blizancima, Devicom, Ribama ili Lavom bila uspešna, ali ukoliko to samo “odrađujete” partner će osetiti da niste iskreni. Pokušajte da budete spontaniji.

Zdravlje – Manje stomačne tegobe.

Vodolija

Posao – Osećate veliku potrebu za kreativnim izražavanjem, naročito u umetnosti i nećete odoleti da ne krenete u nove poslovne projekte, čak iako niste sigurni da će biti isplativi. Početak sedmice doneće neočekivane prihode ili dobitke u igrama na sreću, a moguće je i uvećanje prihoda dobici od zajedničkog posla sa Vagom ili Škorpijom.

Ljubav – Dobro se snalazite u ljubavnom životu, pogotovo ukoliko ste zainteresovani za Raka, Devicu ili Škorpiju. Strelac i Vodolija ne odustaju od želje da budu sa vama. U ovom periodu moguć je konflikt sa Lavom.

Zdravlje – Iako se dobro osećate, ojačajte imunitet.

Ribe

Posao – Razmišljanja o novim izvorima zarade, uvećanju prihoda i završavanju raznih poslovnih obaveza toliko vas opterećuju da vam se čini da ništa drugo ne radite nego “jurite” papire i potrebnu dokumentaciju. Ipak, tokom ove sedmice dogodiće se nešto značajno što će vas pomeriti s mrtve tačke. Finansijska situacija se polako stabilizuje.

Ljubav – Mnogima ste veoma dragi, ali vi ste zainteresovani samo za jednu osobu, jer se sa njom sjajno razumete i slažete.

Zdravlje – Proverite sinuse.

24sata