Ako ste selfie trend preselili u spavaću sobu i podelili sa širokim masama na društvenim mrežama, možda imate neki problem.

Otkrivate previše

Ono što se događa u spavaćoj sobi treba i da ostane u spavaćoj sobi. Ako ste srećni sa svojim partnerom, uživajte u tim obostranim osećajima sreće i zadovoljstva. Ako tražite “potvrde” drugih, i to objavom vaših fotografija iz najintimnijeg dela vašeg doma, to može biti zabrinjavajuće.

Skrivene opasnosti

Traženje javnog priznanja i potvrde vašeg ljubavnog života može postati opsesija. Zajednički selfiji i objava na društvenim mrežama može lako uzeti maha ako ste imalo nesigurni u svoju vezu i dovesti do zavisnosti od objavi zajedničkih fotografija, smatraju stručnjaci i upozoravaju da se može očekivati da to rade zvezde, na primer Goca Tržan koja je podelila ljubavnu fotku iz kreveta, ali kada ta “opsesija” pređe na osobe koje nisu u javnom životu, objavljivanje fotografija po načelu “ako nije na društvenoj mreži nije se ni dogodilo” može imati različite negativne posledice. Setite se hakerskih napada i sve će vam biti jasno.

Izvor: nadlanu