Tek nakon dva meseca od porođaja Kristine Mijačević, fudbaler Aleksandar Kolarov rešio je da prizna sina i da mu da svoje prezime.

Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, pre šest dana poznati fudbaler zvanično je priznao dete koje je dobio sa svojom nekadašnjom ljubavnicom. Iako su raskinuli dok je manekenka bila u drugom stanju, Aleksandar nije želeo da pobegne od odgovornosti, pa osim sinu i ćerki, koje ima sa suprugom Vesnom, svoje prezime je dao i vanbračnom detetu.

– Kolarov i Kristina su raskinuli pre nekoliko meseci, tačnije dok je bila u ranoj trudnoći. Koliko znam, oni su bili u kontaktu i nakon prekida veze, jer se Aleksandar interesovao kako napreduje trudnoća. Kada se porodila, Kristina je sama odabrala ime za bebu, a po izlasku iz bolnice sin se prezivao Mijačević. Međutim, pre šest dana fudbaler je priznao dete i dao mu svoje prezime – Kolarov.

S obzirom na to da nisu u braku, bilo je malo teže oko papirologije, ali se, sa druge strane, i Kolarov lomio šta će i kako će zbog celokupne situacije. On se pomirio sa suprugom Vesnom, koja mu je oprostila preljubu, pa kako ne bi opet pali u bračnu krizu, morao je i sa njom da se posavetuje. Svi su se složili da beba zaslužuje da nosi očevo prezime, pa je konačno posle dva meseca došao i taj dan kada je fudbaler priznao dete i dao mu prezime – rekao nam je izvor blizak Aleksandru, i dodao:

– Kolarov je objasnio Kristini da će uvek biti tu za dete, a da se njihov odnos isključivo zasniva na dogovaranju u vezi sa sinom. On ne želi da prokocka šansu koju je dobio od svoje supruge. Njoj nimalo nije bilo lako da prolazi kroz sve ovo, pogotovo zbog dece. Sada, kada su konačno rešili sve, reprezentativac se trudi svim silama da nijedne sekunde više ne razočara svoju ženu – završava naš dobro obavešteni izvor.

Mijačevićeva redovno na svom Instagram profilu kači fotografije malog Petra i ne krije da uživa u novoj životnoj ulozi. S obzirom na to da je beba još mala, ne može da se proceni na koga liči, ali ne sumnjamo da će izrasti u talentovanog sportistu.
Pozvali smo Kristinu i Aleksandra kako bismo dobili komentar na naše navode, ali nisu bili dostupni na brojeve poznate redakciji.

Ni reči o vezi!

Otkako se u medijima pojavila informacija da su ovi ljubavnici u dugogodišnjoj vezi, njih dvoje to nisu želeli da komentarišu. Kada je Mijačevićeva ostala u drugom stanju, kao i kada se porodila, nije davala nikakve izjave za medije. Kolarov je čak na sportskim događajima zabranjivao da mu se postavljaju pitanja o privatnom životu. Jedino se svojevremeno Kristinina majka zahvalila našoj redakciji na čestitkama povodom unuka, ali dalje komentare nije davala.

Alo