Hendikep za Fudbalski klub Rudar Prijedor! Iskusni vezista Zoran Zoća Milutinović napušta redove „rudara“ i odlazi u Kinu gdje bi trebalo da nastavi igračku karijeru. On na put za najmnogoljudniju zemlju kreće u petak, 6. novembra što znači da neće biti na raspolaganju stručnom štabu prijedorskog premijerligaša na gostovanju u Mostaru kod Veleža.

Biće to veliki nedostatak za Prijedorčane u duelu jako važnom u borbi za opstanak protiv direktnog konkurenta, Veleža na čijem terenu su zeleno-crni uvijek pružali brilijantne partije. Milutinović je u nedjelju protiv Željezničara bio jedan od najboljih u taboru domaćina, a protiv Borca je u Banjaluci u sudijskoj nadoknadi vremena donio pobjedu svom timu.

-Milutinović je jako važan igrač za nas, ali šta da se radi. On odlazi u Kinu i želimo mu sve najbolje u nastavku karijere, a mi u Mostar moramo bez onoga koga nema sa nama. Tako je to u fudbalu. Bez obzira na sve i sav hendikep odlaskom Milutinovića nastojaćemo u Vrapčićima da ostvarimo pozitivan rezultat – istakao je šef stručnog štaba Rudar Prijedora Zlatko Jelisavac.

prijedor24h