Naime, nisu samo frajeri željni seksa i haosa pod čaršavima, već i žene podjednako osjećaju potrebu za ludostima u svoja četiri zida.

A o čemu savremene dame najčešće maštaju? Iznenadićete se.

1. Savršeni ljubavnik:

Jedna od najčešćih ženskih fantazija je seks sa privlačnim i strastvenim muškarcem koji zna da zadovolji ženu kao niko drugi. U toj fantaziji muškarac može da bude njen partner, potpuni stranac, prijatelj, kolega ili neka poznata slavna ličnost.

Seksi stranac: Većini žena se sviđa ideja da se upoznaju sa misterioznim seksi strancem sa kojim će imati divlju seksualnu avanturu i kojeg nikada više poslije toga neće vidjeti.

Partner: Mnoge žene maštaju o svojim partnerima, ali to ostaje tajna fantazija, zato što one maštaju o nečemu što je totalno suprotno od stvarnosti. Ako je njihov partner pažljiv i nježan, žene maštaju o divljem seksu s njim i obrnuto.

Kolega, prijatelj, bivši: Žensko maštanje o zgodnom bivšem, kolegi, prijatelju, pa čak i frajeru najbolje prijateljice je sasvim normalna stvar.

Slavna ličnost ili selebriti zavodnik: Ako nije Bred Pit, može da bude Džordž Kluni, a ako nije Kluni, može i Vilijam Levi ili Džoni Dep… Svaka žena je bar jednom poželjela da se njihove zavodničke sposobnosti sa ekrana prenesu na spavaću sobu.

2. Strasni trio:

Seks u troje nije samo popularna muška fantazija. I žene žele još jednu osobu u krevetu, pa barem u fantazijama.

Trojka s dva muškarca: Kao što bi muškarci željeli da dobiju svu pažnju od dvije žene, tako bi žene željele da budu između dvojice muškaraca koji je obožavaju i žele. U ovoj ženskoj fantaziji, muškarci su najčešće heteroseksualni i zainteresovani samo za ženu i za to kako će ona da bude zadovoljena.

Trojka s muškarcem i ženom: Za razliku od muške fantazije gde dvije žene podjednako učestvuju u seksualnoj igri koju predvodi muškarac, u ženskoj fantaziji muškarac je pasivni učesnik ili posmatrač i ne obraća mnogo pažnju na drugu ženu, da bi se izbjegao osjećaj ljubomore.

3. Dominacija: Seks u kojem je jedan partner dominantan je fantazija mnogih žena.

Muška dominacija: Žene vole muževne muškarce u čijim rukama mogu da nestanu. Skoro svaka žena je imala fantaziju o takozvanom “bezbjednom silovanju”.

Ženska dominacija: Koliko god voljele jakog muškarca koji dominira u krevetu, žene ponekad žele da preuzmu kontrolu nad svojim partnerom koji će im ispuniti svaku želju.

NN/lepotaizdravlje.rs